Alege siguranța financiară și emoțională dacă te angajezi ca model la agenția Prime Studios

Ce folos să ai un loc de muncă dacă nu mergi la el cu plăcere și nici nu câștigi atât cât ți-ai dori? Majoritatea adulților gândesc așa, dar nu fac aproape nimic pentru a schimba situația. Însă tinerii au alte idei, mult mai deschise la nou și nu se împiedică de prejudecăți.

Cum ar fi, de exemplu, jobul în cadrul unui studio de videochat. A fi model de videochat nu mai este demult un job privit cu bănuială, deoarece a devenit legal și, în plus de asta, se câștigă foarte bine. Condițiile de muncă sunt excelente, mai ales în cadrul agenției Prime Studios.

O agenție care se preocupă de angajații săi

Nu sunt mulți angajatori care să aibă grijă de echipa sa așa cum o fac cei de la agenția de modele Prime Studios. Și asta pentru că aici, odată semnat contractul de muncă, modelele se integrează firesc în mersul lucrurilor, ca într-o mare familie. Agenția Prime Studios oferă nu doar sprijin financiar, ci și emoțional modelelor sale.

În felul acesta, fiecare model este încurajat să se simtă binevenit și mai ales în largul său atunci când începe să lucreze cu clienții. Mai mult chiar, acestea sunt persoane din afară, deci nimeni din cei apropiați nu va ști care este ocupația modelului.

Concursuri cu premii în bani sau vouchere se organizează periodic pentru stimulare, ca o recompensă binevenită după orele de muncă. Oricine poate câștiga chiar și un city-break în afara țării dacă se implică în ceea ce face.  

Doar beneficii substanțiale, plus un program de muncă lejer

Spre deosebire de alți angajatori care pretind experiență, la Prime Studios lucrurile nu stau așa. Mai mult contează prezența plăcută și capacitatea de comunicare, mai ales în engleză. Chiar dacă limba nu este bine stăpânită. nu e nicio problemă. Agenția oferă training gratuit, atât pentru asta cât și pentru a pregăti modelul după un anume tipar. Este totuși un job unde se investește mult în condiții de lux, de la aparatură, până la camera fiecărui model. Iar aici, totul este impecabil.

Pe lângă salariul fix de 5000 de lei în primele trei luni, mai există și comisioanele din procente, care cresc în funcție de orele petrecute în online. Dar și programul de lucru este interesant, deoarece se poate alege munca în ture. De dimineață, în decursul zilei sau noaptea, după bioritmul fiecărei persoane.

O casă și o mașină nouă, beneficiile vin rapid

Comisionul garantat de 75% din sumele încasate în primele trei luni plus bonusul de angajare ajută multe persoane să depună un avans fie pentru casa, fie pentru mașina dorită. În plus, în timpul liber se pot bucura de sesiuni prelungite de shopping sau distracții alături de prieteni.

Mai mult chiar, dacă vor recomanda o prietenă iar aceasta se angajează, vor mai primi un bonus de încă 200$.

Viața devine mai plăcută când știi că există o siguranță la jobul la care mergi cu plăcere zi de zi.

Un click pe pagina oficială Prime Studios și vei afla toate detaliile acestui job de vis.  

Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Telefon: 0725 165 944

loading...

9 comentarii la „Alege siguranța financiară și emoțională dacă te angajezi ca model la agenția Prime Studios

 • Dle Tereaca, sincer, facem reclama la videochat acum ?!

  Răspunde
  • N-am știut că e videochat când am acceptat advertorialul. Am crezut, după titlu, că e vorba de modele/modelling. Am respins multe advertoriale cu videochat, dar am realizat la timp despre ce e vorba. Îmi cer scuze, sper să fie ultimul, voi încerca zilele viitoare să trec pe platformă că nu accept advertoriale cu videochat.

   Răspunde
   • Dar de ce nu accepti reclama de la studiouri de videochat?
    Aia nu-i afacere?
    Sau ti se pare imoral ce fac aia dar ti se pare moral sa lucreze o femeie 12 ore pe zi la Carrefour pentru 1500 de lei?

    Răspunde
     • E altceva cu 1900 de lei. Cu 1500 de lei era bataie de joc, 1900 insa sunt lux.
      N-ai prins ideea sau atata s-a putut?

      Răspunde
    • Nu stai la Carrefour 12 ore pe zi, stai parcat. Poate la angajatorii sau antreprenorii romani carora li se spune antreprenori.

     Răspunde
 • Tare de tot studioul asta!
  Ii bate pe Fratii Brothers de sunt in arest la domiciliu.
  Aia promit 3000 de dolari pe luna daca ii faci, astia promit 1200 (5000 de lei) doar daca te duci la „serviciu”.
  Cai verzi pe pereti, videochatul este un biznis la fel ca oricare altul la care banii nu cad din cer.
  Chiar daca decizi sa mergi pe drumul asta (in calitate de „model”) nu renunta la „serviciul de zi” inca, s-ar putea sa ai nevoie de el mai devreme decat te-ai astepta.

  Răspunde
 • @Anonim: dar cand fii-ta sau nevasta-ta vor fi prinse si exploatate in aceasta forma subtila de prostitutie, iar toti „masculii feroce” vor stropi pe ecran cu ochii la ele, tot asa degajat vei fi ?!

  Oaieeeeee, videochat sau centura…tot prostitutie e, diferenta e ca la prima varianta muncesti de acasa, atata tot.
  Ca unii aleg asta, aia e, dar nu e un lucru de promovat. In ritmul asta ajungem o natie de betivani si prostituate, dar asta e doar un lucru de inteles….dar pana sa-ti atinga stana ta :))))

  Oaie.

  Răspunde
 • Cataline, gaina fara cap, vezi-ti de secera si ciocanul si nu te mai baga in discutiile oamenilor destepti.
  Cand avem nevoie de hartie igienica te strigam negresit.
  Gaina fara cap.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.