E gata rechizitoriul: „Delapidare! 7 miliarde!” Vica, Șova și Nazîru, trimiși în judecată

Au îmbulinat-o!

Doamna Vica (administrator, Elisabeta Moise în buletin), Liliana Șova (cenzor) și Viorel Nazâru președinte de asociație de proprietari.

Cei trei au fost trimiși în judecată zilele trecute de procurori sub acuzația de delapidare.

Conform surselor buzoienii.ro, prejudiciul adus locatarilor din cele 419 de apartamente din Dorobanți II e de peste 7 miliarde de lei vechi (710.342 lei noi).

Doamna Vica, Liliana Șova și Viorel Nazâru riscă acum închisoarea, dar și executarea bunurilor pentru recuperarea prejudiciului.

Fotografie buzoienii.ro din aprilie 2019, când locatarii au chemat poliția și presa locală în ajutor

„Se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani, însuşirea de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează – Codul Penal”

Veste bună pentru locatarii celor 419 de apartamente: anchetatorii au pus SECHESTRU pe averea celor trei inculpați pe toată suma presupusă a fi fost delapidată. Anul viitor, la finalul procesului, bunurile celor trei inculpați urmează a fi executate.

Doamna Vica, fotografiată când a plecat pe furiș de la asociația de propriatri, trebuie acum să aducă înapoi banii șterpeliți

Oamenii au fost nevoiți din cauza celor trei să plătească pentru a doua oară, din 2019, de la descoperirea fraudei, facturile la apă, gunoi și impozitele la ANAF!

Pe lângă polițiștii și procurorii care au instrumentat cazul, merită felicitări și cei care i-au urmat doamnei Vica la cârma asociației de proprietari. După recuperarea prejudiciului, locatarii ar urma să nu plătească facturi câteva luni.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „E gata rechizitoriul: „Delapidare! 7 miliarde!” Vica, Șova și Nazîru, trimiși în judecată

 • Și la asociația PT16 nr.3, Micro 3 același lucru, au fost furați mulți bani…de ce nu scrieți și de acest caz ?

  Răspunde
 • Rusine judecatorilor cu pensie speciala! Nicaieri in lume nu dureaza atat procesele pe codul penal. Asta a durat atatia ani pentru ca sunt niste nimeni, daca era vreun politician sustinut de servicii, dura pana se prescria fapta. Sistemul de justitie trebuie reformat din temelii, taiate pensiile, introdusa raspunderea si termenele limita, iar cei prinsi cu spaga, puscarie pe viata. Sa se faca judecator apoi doar cine trebuie.

  Răspunde
  • Pentru ANONIM

   Procesul DOAR A INCEPUT! Judecatorii NU s-au pronuntat , acesta este rechizitoriul intocmit de Parchet .
   Judecata va mai dura cel putin 3 ani ….. expertize , martori , termene la 6 luni etc.

   Partea buna este ca s-a pus sechestru pe bunuri si odata si odata se va valorifica prejudiciul ….. numai sa nu avem surprize si sa fie achitati …..

   Răspunde
   • Eu credeam ca s-a dat decizia. E jale. Pai nu au personal daca ies la pensie la 50 de ani, de parca ei au tinut scaunu, nu scaunu i-a tinut pe ei. Altii muncesc cu carca pana la 70 de ani si ăștia se satura de stat in fund la 50. Si stres e peste tot, au parte de el si contabilii, si profesorii, si medicii, dar nu ies la 50 de ani la pensie. Magistratii sunt handicapati, sau de ce ies la varsta aia?

    Răspunde
 • Asta e posibil doar in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Adica atributiile cenzorului (persoana care verifica legalitatea si veridicitatea operatiunilor efectuate) sa fie indeplinite de o persoana condamnata la inchisoare cu suspendare pentru ca a cerut spaga in calitate de salariat al Inspectoratului Judetean Buzau! E vorba de Sova Liliana, printre altele si iubitoarea pisicilor care face viata vecinilor un cosmar ! Fara cuvinte!

  Răspunde
 • Sa se faca controale la toate asociatiile din oras.Peste tot sunt gauri si mai mari, dar au sustinatori politic. Ar fi bine sa se desfiinteze toate asociatiile si sa se incheie contracte individuale cu compania de apa si RER. Pentru curatenia pe scara , contract cu o persoana cuPFA , iar lumina pe casa scari o poate prelua responsabilul de scara. Persoana de legatura cu furnizori de utilitati sa incheie contract de mandat pentru activitatea desfasurata la bloc.Numai asa se poate intra in legalitate si in Romania.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.