Alegerile, o formalitate în orașul Buzău ?

Invitat de Cosmin Prelipceanu la Digi 24 la „Săptămâna primarilor”, C-tin Toma a anunțat că:

„inclusiv în sondajele PNL am 74%. Iar următorul candidat e creditat cu 9%”


Dacă informațiile primarului Toma sunt corecte, iar sondajul e bun, asta înseamnă că alegerile pentru primar vor fi o formalitate (și) în acest an la Buzău.

Un indiciu că sondajele ar fi în favoarea lui Toma e și faptul că nimeni, din celelalte partide din Buzău,, nu își asumă încă o candidatura împotriva actualului primar.

Cauza: e logic că nimeni nu-și dorește un eșec usturătoar în competiția cu Toma, înfrângere care poate însemna chiar sfârșitul carierei politice pentru contracandidat.

Altfel, Toma a spus că pentru democrație e bine să aibă contracandidați, că nu e sigur de nimic și că va munci la fel ca până acum și că o alianță cu PNL în orașul Buzău nu l-ar avantaja, întrucât diferența între PSD și PNL e prea mare.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Alegerile, o formalitate în orașul Buzău ?

 • Daca Toma are 74% asta inseamna ca inteligenta a migrat si ea de pe meleagurile astea.

  Răspunde
  • Daca ar fi sa comparam toti primarii Buzaului post decembristi, pana acum, actualul primar, de departe, este cel mai gospodar. Se vede o schimbare enorma in bine. Nu toti votantii sunt posesori de autoturisme! Sa nu uitam ca in mandatele celorlalti primari s-au vandut la smecheri vaste suprafete din domeniul public unde au ,,rasarit” tot felul de constructii (unele din ele pe marginea intersectiilor) si ne vaitam acum ca nu sunt locuri de parcare… Asa ca n-ar trebui sa surprinda pe nimeni procentele sondajului.

   Răspunde
 • Ca la alegerile precedente, 78 % din cei prezenți la vot ( 35,6 %).
  Nu-i așa ?

  Răspunde
  • Votul nu e obligatoriu! Câștiga aia care merg la vot nu aia care sunt tari in gura pe rețelele sociale! Democrație înseamnă “ stampila pe buletinul de vot” ! Dacă scăpăm și de matematicianul Nicușor Dan și prințesa franceza Clotilde , …..!

   Răspunde
   • Important este sa scapam de cei care se baga peste combinatiole vechi, daca am putea sa.l aducem inapoi si pe Dragnea, Nastase etc, ar fi o rata cu adevarat gericita, nu.i asa ?

    Răspunde
 • Buzăul e orașul PSD.
  PNL-ul mai făcea câte un blat cu PSD-ul ,dar de când are un nou „lider ” ,cred ca PNL nu va lua nici 9 %.

  Răspunde
 • În voturi reale vor fi cam 20.000 voturi pt.Toma.Asta ca parte a unui scenariu optimist și iese la vot 50%din populația orașului.Si da,cred sondajul,pt ca dacă e sa ne uitam la ce oferta au celelalte partide,e greu de crezut ca va avea contracandidat real.Doar câteva persoane îl pot devansa pe Toma la alegeri:Ing.Vanatoru,preotul Milea,și Alex Dima, dacă ar candida vreunul dintre ei.

  Răspunde
 • E adevarat……….corect……..Domnul primar a facut multe lucruri bune………Domnul Mocanu sa crape de necaz……….sperietoare politica……..Dragi buzoieni votati cu cine trebuie.Uitati-va si la ceilati candidati .conteaza ce fel de oameni sunt , sa fie cu capul pe umeri.Fara penali.aburisme,bla,bla,bla……….

  Răspunde
 • Hahaaaa. …. Era de așteptat să apară contestatarii. Să se expună ei , mai puțin . Să dea din gură …. cat cuprinde.

  Răspunde
  • Doar daca poate fi ghidat in directia corecta in cazul in care o ia razna si nu corespunde politicii editoriale.

   Răspunde
 • Ieșiți la vot. Votați cu cine vreți voi dar ieșiți la vot. Folosiți stampila

  Răspunde
  • Votez la alegerile locale și pun ștampila pe Tomiță. E bine!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.