Alex a fost arestat! Polițiștii i-au făcut flagrant!

Alex a plecat de la întâlnire cu cătușele la mâini.

Fapta a fost clară, flagrantul instrumentat de polițiști a reușit.

Alex are 27 de ani și a fost reținut sâmbătă de polițiști pentru șantaj.

Tânărul din Mânzălești șantaja de două luni o femeie din Lopătari (care lucra în Franța) cu distribuirea unor imagini compromițătoare.

Femeia de 45 de ani a contactat poliția care a organizat flagrantul, banii fiind marcați în prealabil.

Ieri, un judecător de drepturi și libertăți a încuviințat cererea procurorului de caz pentru arest preventiv (30 de zile).

Tânărul din Mânzălești – care lucra la un gater din Lopătari – riscă între 2 și 7 ani de închisoare. Anchetată pentru șantaj (în control judiciar) este și concubina lui Alex, o tânără de 25 de ani din Lopătari.

Potrivit anchetatorilor, idila online dintre românca de 45 de ani din Franța și tânărul de 27 de ani, dintr-un sat din Buzău, a început în ianuarie. Femeia i-a trimis bărbatului clipuri video și fotografii intime, iar cei doi au convenit să se întâlnească în România. Doar că imaginile au fost descoperite de concubina tânărului, iar de aici povestea s-a complicat. Cei doi buzoieni, părinții unui copil de 8 luni, au decis să o șantajeze pe femeie și să obțină bani de la aceasta.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Alex a fost arestat! Polițiștii i-au făcut flagrant!

 • Când internetul își da întâlnire cu mediul rural,slab școlarizat și educat pe ritmuri de manele,astfel de fapte devin din ce în ce mai dese.Descrierea spune tot,un țapinar din Manzalesti și o doamnă din Lopatari intr-o scurta relație virtuala consumata în a te de onanie,urmează șantajul tapinarului,încurajat de concubina rămasă acum singura și la discretia celorlalți săteni

  Răspunde
  • Nu se zice pe nicăieri că materialele ”compromițătoare” sunt de natură sexuală, iar din moment ce victima nu a dat doi bani pe ele (adică a dat, dar erau de împrumut de la Poliție) și a ales să se expună autorităților și comunității, pare destul de asumată, în mod conștient sau nu.

   Răspunde
 • Cum sărăcie sa asigure abonamentul la păcatele din salariul de la gater?
  Fiți înțelegători, ce mama dra*ului!
  Asta e modelul acum, sa faci combinații, sa te descurci – da cel mai bine la gagici.
  Sa ne bucuram pentru el, o sa fie o mireasa frumoasa și căutată la pârnaie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.