Am avut dreptate! Primăria Buzău ne mulțumește!

Buzoienii.ro a publicat ieri un articol „Coșmelia blochează trotuarul!”.

Articolul a fost urmarea sesizărilor de la cititori: „Domnule Tereacă, vă rugăm să veniți pe Unirii Nord, aproape de avion. Coșmelia blochează trotuarul. N-a mai rămas niciun metru pentru pietoni. Cine a dat, în trecut, aprobare pentru așa ceva?”

Surpriză, astăzi, în urma sesizării venite din partea buzoienilor și a articolului buzoienii.ro, proprietarul a trecut la demolarea „coșmeliei”:

Reprezentanții Primăriei Buzău care se ocupă cu gestionarea domeniului public au transmis azi, prin intermediul reporterului, „mulțumiri cetățenilor care au sesizat acest fapt. Sincer, nouă ne-a scăpat, dar ulterior articolului am demarat verificări”.

În concluzie, prin zonă vor putea trece acum și doi îndrăgostiți, mână de mână, dar și un biciclist pe pista special amenajată.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Am avut dreptate! Primăria Buzău ne mulțumește!

 • Da, prin zonă va putea trece acum și biciclistul cu mâinile pe coarne, și doi îndrăgostiți pe pista special amenajată!

 • ….”… sincer, nouă ne-a scăpat….”!…..cum să vă scape?…nu vă scapă nimic!…. câtă babardeală cu bucluc!….

 • Acum mai trebuie doar să-mi găsesc iubit

 • AURAS , te-ai asigurat de Craciun. Ai frigiderul plin de carne de la patronul respectiv …

 • Andreea, te ingrasi de Craciun pana te faci dubla si faci o aroganta apoi, treci singura ocupand tot spatiul.

  Apropo de astia cu pacanelele si pariurile lor si scursurile care le atarna la usa. Fix cum zicea cineva, ar trebui mutati la iesirea din oras. In serile de vara oamenii care locuiesc prin zona au toata pleava orasului sub geam.

 • „…sincer, nouă ne-a scăpat…”! Sancționarea drastică a celor cărora „le-a scăpat”, începând cu șefii, mergând de la schimbarea locului de muncă, până la desfacerea contractului de muncă ( în cazul șpăgii cel mai probabil )! Doar așa putem deveni o țară normală!!

 • de curiozitate, despre noua fatada s`a sesizat vre`unul din bursucii primariei?
  uite cum arata aceeasi carciuma, la 20m distanta de cotetul cu pacanele pe care il daramau..

  (foto de azi ~ ora 19)

  https://imgur.com/DIXxPi7
  https://imgur.com/3oeeijt

  aka: pentru modificari care afecteaza decoratia fatadei iti trebuie autorizatie de constructie!
  plus ca acolo e si o firma luminoasa.. care trebuie declarata la primarie pentru plata taxelor locale

 • în concluzie, unii din primărie nu își justifică salariu !

 • Cosmelia aia e acolo de vreo 15 ani, timp in care „proprietarul” a incasat bani grosi in timp ce Politia Locala se facea ca nu vede nimic, era mai preocupata sa hartuiasca in special copii, adolescenti si tineri ce pur si simplu tranzitau zona sau stateau linistiti in fata blocului in care locuiesc in miezul zilei. Cu acestia isi umflau orgoliul la maxim si ii tratau ca pe ultimii infractori, legitimand si perchezitionand ilegal pana si copiii sub pretexte false.
  90% din terasele si cosmeliile ce au aparut pe domeniile publice au aparut in mod ilegal cu complicitatea politiei locale.
  Pana si celebrele terase din centrul orasului au functionat ani de zile in mod ilegal pe domeniul public, multe din ele chiar si acum sunt tot in ilegalitate, doar o mica parte au facut ulterior manarii cu hartii la primarie sa capete aparenta de legalitate. Daca ar lua cineva la mana si acordurile alea de teren, ar constata ca toate sunt facute cu incalcarea legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.