Anunț privitor la taximetriștii din municipiul Buzău. Primarul Toma le-a atras atenția!

Primăria Buzău va modifica regulamentul privitor la transportul în regim de taxi din municipiu.

Trei sunt aspectele care urmează a se modifica.

În primul rând numărul de autorizații taxi eliberate se va reduce de la 500 la 462 conform normei de 4 taxi la o mie de locuitori.

De asemenea, 10 din cele 462 de autorizații vor fi acordate pentru cei care folosesc mașini electrici sau hibrid.

În ultimul rând, primăria a comunicat și cele 23 de locuri din Buzău unde există parcări taxi amenajate și locurile alocate fiecăruia.

Primarul Toma a ținut să le transmită, într-o emisiune tv, și un mesaj taximetriștilor:

„Sper că apreciază faptul că străzile din oraș au început să devină din ce în ce mai bune. Ce am reușit până acum nu-i decât începutul promisiunii de modernizare și civilizare a orașului Buzău. Dar civilizarea, trebuie să-i cuprindă și pe ei. Nu vreau să mai primesc reclamații că unii dintre taximetriști lasă ușile deschise și dau muzica la maximum, în special manele, deranjând pe cetățenii de la blocurile din jur. Cei prinși în ofsaid riscă să rămână fără licență”.

Citește și articolul: Un anunț care îi va bucura pe șoferii din Buzău. Patru străzi importante intră la asfaltare cu începere de luni. Iată care sunt acestea!

Cei interesați pot consulta mai jos proiectul de hotărâre aflat în dezbatere publică până pe data de 13 noiembrie (click pe săgeată pentru a trece la pagina următoare).

Proiect_HCL350_Taxi

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Anunt public taxi
loading...

5 comentarii la „Anunț privitor la taximetriștii din municipiul Buzău. Primarul Toma le-a atras atenția!

 • Foarte fain ar fi daca ati reduce din epavele de masini cu regim de taxi .Iti este scarba sa te urci in cate o masina mizerabila si sa fii nevoita sa mai suporti si „greata” cate unui asa zis taximetrist ,care au aparut ca ciupercile dupa ploaie…

  Răspunde
 • fb invatatii sa se spele sa aiba o tinuta decenta si vocabular adecvat

  Răspunde
 • Și noi unde am mai putea solicita un taxi ,dacă am avea nevoie ,în situația în care vreți să desființați dispeceratele de profil ?

  Răspunde
 • Taximetristii din Buzau au inceput sa o ia pe urma celor din Bucuresti. Nu le place deloc sa puna ceasul. Politia Locala, ce paziti? Demonstrati ca nu sunteti cu 300 in plus degeaba. Astept cu mare interes sosirea Uber si in Buzau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.