Asfaltare importantă, așteptată de mulți ani a unui important drum județean

Bucurie mare, așteptată de mulți ani, pentru locuitorii comunei din sud-estul județului.

S-au deschis trei fronturi de lucru, iar muncitorii au primit ieri vizita neanunțată a președintelui CJ Buzău, Emanoil Neagu (vezi poza alăturată, în cămașă turcoaz).

„Asa cum am promis, au inceput lucrarile de reabilitare a DJ 203E Padina – Rusetu – limita cu judetul Braila!”, a scris Neagu pe facebook.


„M-am trezit cu domnul Neagu la noi în comună. Prima dată m-am gândit de ce-o fi venit așa, fără să-mi dea un telefon înainte. Pe urmă, mi-am dat seama că dânsul venise pentru muncitori. Ce să zic, suntem încântați. Se lucrează atât în comună, la ieșirea înspre Surdila Greci, cam un kilometru, dar și la ieșirea înspre herghelie, 1,6 km. Din câte am înțeles se asfaltează și dinspre Padina înspre Rușețu. Îi mulțumim domnului Neagu că-și ține promisiunea și asfaltează acest drum care se făcuse praf pe anumite sectoare”, ne- declarat Florin Snae, primarul din Rușețu.


Emanoil Neagu a anunțat că următorul sectorn de drum județean care va fi reparat este cel dintre Pleșcoi și Săpoca.

Citește și articolul: Dezastru găsit în curte. Gâște, rațe , găini. Iată cine le-a omorât

În prima jumătate a anului, CJ Buzău a asfaltat mai multe sectoare de drum județean: Buzău – Maxenu, Maxenu – Smeeni, Smeeni – Brădeanu, Brădeanu – Scutelnici, dar în interiorul comunei Chiojdu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Asfaltare importantă, așteptată de mulți ani a unui important drum județean

  • V as ruga sa va deplasati si in satul Beciu com Scortoasa jud Scortoasa sa vedeti cum se va face asfaltarea doar pe 700m din tot drumul ca nu sunt fonduri in timp ce satul nu are apa pt iz casnic si e plin de batrani.Va multumesc.

    Răspunde
  • Asteptam si asfaltarea strazii Principale din Lunca C.a Rosetti care arata ca dupa bombardament….

    Răspunde
  • Se poate merge dinspre padina spre Rusetu (se merge bine sau tot rău este)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.