Atenție, copii și părinți! Cursuri de programare. JUNIORCODERS

Nouă ofertă pentru copiii inteligenți din mun. Buzău și împrejurimi.

Descoperirea de lucruri noi prin joc le stimulează copiilor încrederea în sine, le dezvoltă spiritul competitiv şi îi ajută să găsească mai multe soluţii la o singură problemă”, spune Adrian Valentin Vintilă, buzoianul care se oferă să le împărtășească elevilor din cunoștințele sale.

Cursurile de programare se adreseză copiilor între 8-16 ani și se desfășoară în Mărăcineni, pe strada Malăești II, nr. 8, la pensiunea Mateo.

În cadrul cursurilor vor fi analizate mai multe discipline diferite: ştiinţă, tehnologie, inginerie, matematică şi robotică. Dar și aşa numită metodologie STEM, care facilitează copiilor gândirea algoritmică și practică. Mai multe detalii puteți afla accesând site-ul juniorcoders.ro.

„Fiind eu însumi părinte, încerc să mă adaptez permanent la nevoile copiilor şi să transform cursul de programare, într-un proces educativ distractiv, într-o atmosferă mult mai relaxantă, dar totuși în baza unei metodologii şcolare. Înainte de toate, avem nevoie de curiozitatea şi dorinţa lor de a învăţa. De restul ne ocupăm noi”.

Se va accesa și linia de cod favorită pentru cei mici – Minecraft prin care îşi pot crea propria versiune de joc.

Programarea este actualmente cea mai vorbită limbă de pe glob și dezvoltă abilităţi şi competenţe  pe care în cadrul cursurilor ne dorim să le aprofundăm, să lucrăm în echipă constructiv. Important este ca tinerii, pe care îi vedem adesea în faţa calculatoarelor şi a tabletelor, să stapanească tehologia si să o poată valorifica, dar să nu fie controlaţi de ea.

 Practic, codarea reprezintă modul în care folosim capacitatea funcţională a unui computer în scopul de a crea aplicaţii, site-uri web, jocuri şi multe altele”.

Ce ar trebui să ştim despre programarea Scratch atunci când vrem să ne înscriem la aceste cursuri?

Programarea scratch reprezintă un program grafic prin intermediul căruia copiii pot crea cu uşurinţă poveşti interactive, benzi desenate şi alte aplicaţii care implică multă creativitate din partea acestor.

Cei care doresc să obțină mai multe informații ori doresc să se înscrie sunt rugați să sune la 0724997.776 – Adrian Valentin Vintilă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.