Au început lucrările la Victoria Lac Buzău. Vezi foto de pe șantier

După finalizarea cartierului Orizont (cea mai importantă realizare/dezvoltare a orașului după 1989), firma Concas a început construcția de blocuri și în altă zonă a Buzăului.

Una exclusivistă, în vecinătatea parcului Tineretului, chiar în spatele lacului și amfiteatrului.

Proiectul VICTORIA LAC prevede construcția AICI, într-o primă fază, a trei blocuri P+6, cu lift

Premieră în Buzău, cele trei blocuri vor fi deservite de prima parcare supraterană (P+2) din Buzău: 140 de locuri în total!

Asta e schița viitorului ansablu. Se observă poziționarea celor trei blocuri, cu parcul în față și parcarea în spate. De notat că accesul în parcare se va putea face de la parter, dar și de la etajele 1 și 2 ale celor trei blocuri.
Fotografie de azi de pe șantier. Muncitorii lucrează la fundația primului din cele trei blocuri

Conform directorului general al Concas, Ionel Gagu, primele apartamente au fost deja vândute! Nu-i de mirare ținând cont de poziționarea excelentă lângă cele două parcuri, lacuri și viitorul Aqualand. Finalizarea este programată pentru finalul anului viitor (2025) .

Ansamblul se va numi VICTORIA LAC și va cuprinde în total 135 de locuințe.

50 de apartamente cu 2 camere

21 de apartamente cu 3 camere

56 de studiouri

8 garsoniere

Constructorul, Concas, se va ocupa de tragerea utilităților din zona Bazinului Olimpic: energie electrică, apă potabilă, canalizare menajeră și pluvială, gaze naturale, cablu tv + telefon.

Apartamentele vor avea echiparea corespunzătoare: încăperi separate pentru prepararea hranei (bucătării), dar cu posibilitatea realizării unei comunicări directe cu camera de zi, spatii de depozitare, băi, dușuri și grupuri sanitare, cu suprafețe și configurații în concordanță cu categoria apartamentului în cauză.

NivelAc. (mp)Nr. Apartamente
ParterCca. 2905 mp16 ap.
Etaj 1Cca. 2905 mp19 ap.
Etaj 2Cca. 2905 mp20 ap.
Etaj 3-6Cca. 1523mp / nivel20 ap. / nivel
TotalCca. 14807 mp135ap. / 140 loc parcare

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Au început lucrările la Victoria Lac Buzău. Vezi foto de pe șantier

 • Daca tot au cumparat, poate ar face bine sa urmareasca si lucrarile cand si cand. Am trecut si eu pe acolo cu masina… Se turna beton la temperaturi f. scazute… S a saoat cam outin pt. fundatie… Nici de statul unui om…

  Răspunde
  • Se toarnă beton și la temperaturi muuult negative, se toarnă și sub apa. Prin zone ale globului unde sunt doar temperaturi negative nu se mai toarnă beton ?

   Cât privește fundația, cu părerea în deplină cunoștință de cauza își poate da exclusiv un structurist, după ce a consultat studiul geotehnic.

   Răspunde
  • Dacă nu sunt sub -5 se poate turna.Acum depinde de calitatea betonului

   Răspunde
 • deci in zona amfiteatrului va tb sa fie liniste ….

  Răspunde
 • ,,,, faceți „fraților” blocuri pe câmpul de la AUTOROLA, lăsați aglomerația din oraș așa cum este

  Răspunde
 • La 20 de metri de lac și pe un teren nisipos/argilos în prundul istroic al răului Mousaios, poate fi o intrebare legitima despre panza freatica, in special. In mod normal 6 etaje erau permise pe normativele vechi (comuniste) doar in zone cu nivel de seismicitate scazut (≤ 0,167 m/sec.2). La Buzau e mediu spre ridicat. Macar acum terenul este privat, e fix treaba investitorului, cumparatori se vor gasi acum ca de Unirii nu se mai ating decat saracii.
  P.S: Dle Tereaca, lotul indicat de dvs cu chenar rosu este eronat, sunt doua terenuri acolo. Autorizatia este pentru terenul lui Gagu (Borbely-Gagu Mariana-Luana), celalalt, mai mic, e fix in spatele amfiteatrului, proprietar Popa Gheorghita. Investeai 20 de lei si stiai. Se vede o poteca care le delimiteaza. Te salut de la Strasbourg, vorbim cand revin, am niste vesti bune!

  Răspunde
  • Ați reușit să convingeți niscaiva bicicliști de-acolo sa vina sa populeze și pistele noastre de biciclete, mai goale decât o duduie din Hustler ?!

   Sau ați deslușit cum reușesc aia să aibă de 10 ori mai multe locuri de parcare decât Buzăul, la o populație de 3x cât a Buzăului și o suprafață a orașului o idee mai mică decât cea a Buzăului ?!

   Răspunde
 • Anonimule, da, se toarnă beton sub apă sau la temperaturi sub 5 grade… dar, ia interesează-te, cu ce instalații, cu ce fel de ciment, cu ce costuri?… Tu crezi că taica Gagu are vreun interes să cheltuiască atât? Pentru ce? De ce nu a lucrat încă din vară? Poate pentru că atunci lucra in altă parte, pe contracte, dar unde era și supravegheat să facă cum trebuie. Acum nu mai poate acolo și a să nu stea degeaba face aici, unde e lucrarea lui nu îl urmărește nimeni. Deci eu am zis că oamenii, dacă tot zice dl. Tereacă că au cumpărat, să și vadă ce cumpără. Să nu uităm ca suntem in Românica… Să credem că vreo instituție il verifica cum trebuie pe Gagu, ISC sau ceva? Sa fim serioși… Doar întâmplător a fost numit ginerele lui director general la Hidroelectrica, întâmplător… N are absolut nicio legătură cu cei de la putere, nici una…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.