Biciclist de 32 de ani din Dorobanți în stare gravă după ce fost izbit de o autoutilitară la Hanul lui Țintă

UPDATE

Bărbatul a ieșit din operația la picior, iar starea sa s-a îmbunărtățit. Este conștient și în afara oricărui pericol.


Un buzoian de 32 de ani din Dorobanți se află în stare gravă la secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Buzău.

Aseară, în jurul orei 22.00, acesta se deplasa pe lângă bicicletă pe șoseaua Buzău – Ploiești cam la cinci sute de metri înainte de sensul giratoriu de la Hanul lui Țintă.

La un moment dat a fost izbit în plin de o autoutilitară Nissan ce rula pe același sens de mers.

Biciclistul – pieton a fost transportat de urgență la spital unde s-au constatat lovituri puternice la cap, în special în jurul unui ochi, și piciorul drept – fractură deschisă.

Totodată, s-a descoperit că biciclistul se afla sub influența băuturilor alcoolice având o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l în aerul expirat.

Citește și articolul: Nu intrați în panică din cauza sirenelor din oraș

Șoferul de 46 de ani care a produs accidentul conducea o autoutilitară Nissan, era din București, și se deplasa pe sensul de mers dinspre oraș înspre Ploiești.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Biciclist de 32 de ani din Dorobanți în stare gravă după ce fost izbit de o autoutilitară la Hanul lui Țintă

  • Eu cred că biciclistul era nevinovat .În primul rând și-a dat seama că e băut ,și ,doi ,nu era pe bicicletă ,mergea pe lângă ea .Consider că toată vina o poartă șoferul autoturismului .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.