„Ca să nu se strice!”. Iată care e cauza

De aproximativ două săptămâni au fost scoase de pe traseul nr. 2 spre Mărăcineni și Săpoca.

E vorba de autobuzele cu burduf achiziționate la începutul anului de Trans-Bus.

Măsura s-a luat pentru protejarea autobuzelor pe durata lucrărilor de modrnizare a DJ 203 K.

„Da, le-am scos de pe traseul 2 pentru a le proteja. La Potoceni au loc acele lucrări de modernizare a șoselei. Pe un sens s-a decopertat, a mai rămas asfalt doar pe o parte. Astea cu burduf au garda mai jos și atingeau de pământ la intrarea și ieșirea din stație. Le-am scos p-astea cu burduf de pe doi și le-am trimis pe V. Pașii, Gălbinași, traseul 6 și zona pentru elevii de la M. Eminescu. În locul celor cu burduf am trimis pe doi câte două autobuze de doisprezece metri”, a precizat Gică Toader, director Trans-Bus.

Autobuzele cu burduf vor fi trimise din nou pe traseul doi după ce se va decoperta asfaltul și de pe celălalt sens, iar stratul suport din balast va fi înlocuit cu piatră concasată.

Conform informațiilor venite dinspre constructor stratul suport va fi lăsat până la primăvară pentru compactare naturală (de către autovehicule) pe ambele sensuri, iar asfalt se va turna abia la primăvară.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Toma acuză un posibil conflict de interese. „Toată lumea știe!”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „„Ca să nu se strice!”. Iată care e cauza

  • Așadar stimați buzoian,stricați-va mașinile compactând șoseaua denivelata,ca asfaltatorii îi mai vedeți la vara!După ce se va turna asfalt,puteți circula cu…căruțele sau cu Transbus articulate!Excelentă socoteala!

  • Cum necum ,să fie treaba oablă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.