Cascadorii râsului! Defilare cu excavatorul și mașinile de gunoi! Imagini virale!

Așa ceva cu siguranță că n-ați mai văzut!

Defilare cu excavatorul și mașinile de gunoi!

S-a întâmplat în comuna buzoiană Cislău, unde au făcut senzație băieții din echipa de salubrizare a orașului.

Imaginile au devenit virale pe internet și, din păcate, grație acestei „isprăvi” Buzăul a devenit ținta ironiilor din toată țara.

Primar la Cislău este încă din anii 90 Dumitru Mitroiu, prieten bun cu cunoscutul senator PSD Șerban Nicolae.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  I se sparge un pahar în cap, iar apoi i se pune ciobul la gât. Bruta a postat imaginile pe facebook CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Cascadorii râsului! Defilare cu excavatorul și mașinile de gunoi! Imagini virale!

 • a fost in comuna Pietroasele … si nu la Cislau …

 • oras psd-ist , judet prins in ghearele acestei ciume , necaz mare , tiganie in tot si in toate…copiii nostri au aici ZERO sanse !

 • Bună seara domnilor așa nu este posibil să se facă ceva poate e moarta sau sechestrata părinți nu știu chiar nu se poate descifra această persoana toți suntem părinți

 • Și la Buzău s-au făcut de băcănie cu defilarea celor doua dube de la politia locala. Cei din aceste dube salutau cu mana dreapta la tâmplă, deși nu sunt militari. Doamne, ce prostie!

 • domnule Mircea, cum era Pietroasele daca scrie pe masina de gunoi Cislau ?

  La volan este Dobrica, (nu la volanul masinii ci al primariei )

 • @mircea, nu mai dezinforma, esti prost rau …. citeste ce scrie pe masina de gunoi… papagal din MAI ce esti…

 • Mai Mircea, pensionar MAI si votant PSD, pe masini scrie clar – Cislau si nu Pietroasele, asta pentru cine stie sa citeasca. Vezi Auras, asta sunt votantii care sustin site-ul tau, cei care tin tricolorul in cupa escavatorului si care sunt incapabili sa-si dea seama de ridicolul situatiei. Asta este rezultatul situatiei actuale si pe care tu, persoana inteligenta de altfel, o incurajezi cu buna stiinta – seful are intotdeauna dreptate. Poate ca unii din camioanele acelea sau chiar din escavator s-au gandit ca sunt penibili, dar il puteau oare contrazice pe marele primar ? A doua zi isi cautau un loc de munca. Pacat, s-a ales praful de acest popor ! Avea mare dreptate regretatul Petre Tutea acum aproape 30 de ani . Popor de nauci !

 • Bataie de joc la adresa poporului roman …..

 • La asa ‘gluma’ de politicieni,guverne si partide,normal ca primaru (e cumva de la PSD-ALDE? ) nu putea organiza si conduce decat o’gluma’ de parada.Mare pacat insa ca se fac asemenea ‘glume’ de ziua nationala si intr-un moment istoric pentru tara.Celui care a ‘organizat’ asa ceva,nu ii putem spune ca este un TEMBEL.

 • mai lipsea vidanja proaspta umpluta de la statia de epurare sau de la vreunu la care s-a infundat WC, cateva tomberoane de gunoi ! si totul era perfect!
  c e sa le ceri? tarani vai de mama lor!

 • Tarani, tarani….dar multi si pe deasupra si votanti, Dana ! Asta este drama ce o traim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.