Ce idee bună! S-a deschis azi în Buzău

Inițiativă excelentă a unor oameni de afaceri din Buzău.

Pe str. Transilvaniei s-a deschis azi primul supermarket exclusiv cu fructe și legume.
Supermarketul de unde buzopienii se pot aproviziona cu fructe și legume se găsește pe str Transilvaniei, între strada Bazalt și fabrica de bere, în incinta spațiului comercial dezvoltat de Trans Alicom:
Le dorim succes, cu speranța că vor avea prețuri convenabile și cât mai multă marfă de la producătorii buzoieni.

În urmă cu două zile, în curtea Trans Alicom a mai avut loc o inaugurare:

loading...

7 comentarii la „Ce idee bună! S-a deschis azi în Buzău

 • bine ar fi sa fie doar producatori buzoieni sau romani dar de cand avem noi mandarine banane portocalecel putin asa am vazut in poze ,n-am vazut bine sau se pun si la noi.

  Răspunde
 • Vai ce prețuri bune, vindeți la mâna a3a??!

  Răspunde
 • Preturile sunt ca la magazinele de langa locuinta, ba chiar la unele produse se vede ca au acelasi furnizor dupa cutie.
  Nu prea vad motiv pentru care s-ar duce cineva pana acolo sa isi faca cumparaturile… poate doar daca organizeaza ceva eveniment si au nevoie de cantitati mari si imediat.

  Nu comparati cu preturile din supermarket, ca la multe chiar daca in supermarket par ca sunt mai ieftine, calitatea e mai proasta si deaceea par mai ieftine. Cel mai usor se vede diferenta de calitate la citrice, oricat de necunoscator ai fi, constati imediat diferenta de calitate.

  Răspunde
 • Preturi foarte mari,marfa de cea mai proasta „calitate”,importata din Turcia,Moldova,Italia ,Spania,Olanda,………Plina de chimicale si pesticide! Sa le mancati voi,mai „patronii lui peste prajit”! Tereaca,sa-ti fie rusine ca faci reclama la asemenea otravuri!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.