Confirmare oficială din PSD că Emanoil Neagu nu va mai candida

Deputatul PSD Romeo Lungu a confirmat azi:

„Zvon ? Nu mai e niciun zvon. Lucian Romașcanu va fi candidatul PSD Buzău la funcția de președinte al CJ Buzău. Puteți să scrieți că informația e oficială”.

Scandal ? Niciun scandal. În PSD Buzău e liniște. Emanoil Neagu însuși ne-a anunțat astăzi că nu va mai candida pentru un nou mandat”


Joi sau vineri ar urma ca PSD Buzău să organizeze o conferință de presă la care vor participa atât Lucian Romașcanu cât și Emanoil Neagu.

Lucian Romașcanu, candidat PSD, e 99% viitorul președinte al CJ Buzău, ținând cont că partidul celor trei trandafiri e asociat cu aproape toți primarii din jud. Buzău

Emanoil Neagu urmează fie să fie trecut pe un loc eligibil pe listele PSD la alegerile parlamentare. Se discută, în subsidiar, fie să primească o funcție în diplomație fie în Spania (consul la Bilbao), fie în Republica Moldova.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Confirmare oficială din PSD că Emanoil Neagu nu va mai candida

  • Adică să aibe și gura lui să mănânce și ea ceva. Este bine în ambele părți (moldova sau Spania) in Moldova a băgat bani, in Spania parcă are casă sau case, deci e bine domnule. Întreb pe această cale: cine plătește nesabuinta la asfaltările pe dj203 k? Întreb DOAR PT DJ 203K MĂRĂCINE-PODU MUNCII, VINTILA VODĂ BISOCA. NEAGULE, TI AI BĂTUT JOC, DAR EXISTĂ UN DUMNEZEU NU UITA. SCURT SI LA OBIECT. P. S. UIȚI DESIGUR CĂ PE NEAGU NU L. AU VOTAT FOAR PSD ISTII. IAR LA CE PERSOANE SUNT IN PNL… LA. BUZĂU CLAR VOTEZ UDMR CEVA MINORITAR.
    Cu deosebit respect Nelu Vasilache

    Răspunde
    • La Buzău, și-un câine de-ar fi trecut pe listele PSD, ar fi votat de meltenii pripășiți prin oraș, aduși de comuniști de prin toate satele județului, așa că ce pretenții de dezvoltare să ai.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.