Pro România, din nou bine în sondaje. Săgeți către PSD: „Cum de își comandă sondaje la același bărbier ?”

„PRO România a depășit pragul de zece la sută în sondaje, clasându-se la puține procente de USR și ocupând locul patru în preferințele românilor”, anunță Pro România într-un comunicat de presă. 

„Românii își dau seama în număr din ce în ce mai mare că Pro România e un partid serios. Probabil și de aceea e singurul din țară care reușește să  crească în perioadă de criză. O confirmă și ultimul sondaj al Sociopol care clasează partidul lui Victor Ponta pe locul patru. Trendul este că Pro România va urca în curând în Top 3, depășind USR-PLUS.

Săgeți către PSD și Pieleanu

„După apariția primului sondaj de săptămâna trecută, sociologul Marius Pieleanu (deținătorul case de sondare Avangarde) a apelat la un (nou) subterfugiu. A încercat să alipească procentele Pro România la PSD pentru a crește procentul destul de modest pentru un partid așa mare.

Pieleanu a comis-o rău la referendumul pentru familie. Avangare de a anunțat o prezență de 66%, iar în realitate au votat 21%

Cifrele însă nu mint, și nici un artificiu nu va putea schimba acest lucru și a ne lua ce este al nostru.

Președintele PRO România Buzău, Felix Rache, a comentat cu umor încercările social democraților de a se vrea mințiți ca să doarmă liniștiți.

„DEZMINTE-MĂ FRUMOS. O fi o nouă religie la PSD: să nu creadă în adevăr, ci în minciună. De aia își comandă sondajele la același bărbier. Câteva concluzii, pentru cei care nu văd în aceste sondaje minciuna cât un elefant. Dacă te minte o dată, e rău. Dacă te minte și a doua oară, e și mai rău. Dar când te minte a treia oară e ca în bancul cu ursul, înseamnă că-ți place. Iar PSD-ului îi place să fie mințit și să mintă mai departe. Doar erorile lui Dăncilă erau mai mari ca marja de eroare din aceste sondaje. Partea proastă e că la PSD are loc acum un control financiar. Sper că facturile sunt mai corecte decât sondajele lui Pieleanu. Ca să nu se ducă după cel care în sondajele lui Pieleanu avea 23%, iar în realitate avea 3 ani și 6 luni”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Pro România, din nou bine în sondaje. Săgeți către PSD: „Cum de își comandă sondaje la același bărbier ?”

 • Pentru cine lucrează Rache? Un om rațional și onest ar ține cont de faptul că un partiduleț desprins din PSD nu va putea face decât politică de stânga, social democrată, și ar ataca abundența de defecte ale adversarilor politici autodeclarați de dreapta, adepți ai statului de strâmb, promotori ai unor măsuri în interesul marilor corporații, multinaționalelor, băncilor străine și deloc în folosul românilor.

  Răspunde
 • Nu ma mira cresterea optiunilor ptr Pro Romania. In toate aparitiile publice, Ponta ,,combate bine” si pare foarte hotarat. Poate o fi invatzat ceva din patzaniile trecutului, cand a dezamagit enorm mai ales in doua situatii: cand a aruncat practic la cos 18 mil de voturi cu ocazia referendumului ptr destituirea lui Petrov si cand a incheiat ,,Pactul de coabitare” cu acesta.
  Nu trebuie sa mire pe nimeni ca Pro Romania speculeaza toate greselile guvernarii PNL si ale PSD, caruia i-a devenit adversar politic. Aceeasi tactica o aplica chiar si PNL, batand toba si acum cu greaua mostenire preluata de la guvernarea PSD.
  Daca PSD ar disparea complet, PNL ar ramane fara obiect si subiect de campanie electorala. Astia altceva nu stiu decat sa acuze PSD……[Leo]

  Răspunde
 • Rache ăstaavea mai mult haz cand lucra la Antema 3. Prestatiile pitigoilor „de mare valoare” de la Pro Romania, sunt mai jalnice decat erau reprezentatiile cimpanzeilor, pitecantropilor si gibonilor de la circul „Globus”. Starnesc doar mila si sila, neancredere si ura. Cat de ignorant trebuie sa fii ca sa mai poti crede un cuvant din ceea ce spune procurorul Ponta, dupa dezastrele si nenorocirile pe care le-a produs ca „politician promitator,de mare valoare si viitor (micul Titulescu – doctore – ha,ha,ha,ho,ho ho !!!! ),de distrugerea unei aliante in care romanii isi pusesera totusi niste sperante -USL ?

  Răspunde
 • Partidul ăsta al lui Ponta e un fel de UNPR sau ALDE! Niște oportuniști!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.