Consilierii locali, supărați pe Toma: „Noi l-am susținut la vot, iar acum când polițiștii locali ne-au dat în judecată, ne-a zis descurcați-vă”. Secretara primăriei susține că nu-i așa

Consilierii locali municipali s-au speriat când au aflat că au fost dați în judecată de polițiștii locali. Mai mult, s-au supărat și pe primarul Toma care, în opinia lor, s-ar fi spălat pe mâini și i-ar fi trimis să se descurce singuri în justiție și să-și angajeze avocat. 

„Am ajuns să fim dați în judecată de polițiștii locali din cauza lui Toma. El a declanșat tot acest conflict cu polițiștii locali, ca și cu Compania de Apă. În ciuda scandalului public și a problemelor destul de delicate, noi l-am susținut până acum pe primar. I-am votat toate proiectele, niciunul n-a căzut până la urmă la vot. Dar ce s-a întâmplat vineri a pus capac. Am aflat că am fost trimiși în judecată de polițiștii locali. E o situație îngrijorătoare, nu ne convine deloc. Iar domnul Toma în loc să ne vorbească frumos, să ne explice, să vină să ne ajute, ne-a pus la mapă o hârtie din care înțelegem că  se delimitează de noi și că…. să ne descurcăm pe mai departe singuri, să plătim avocat și așa mai departe”, ne-au declarat, la unison, mai mulți consilieri locali, cu rugămintea de a-și păstra anonimatul. 

Speriați de speța cu polițiștii locali, consilierii locali au zis că e cazul ca pe mai departe să sufle și-n iaurt și de aceea șapte dintre ei au ajuns să voteze împotriva unui proiect, până la urmă banal, prin care primăria își mandata un reprezentant în AGA la Compania de Apă.

Puțin a lipsit, mai exact un vot, pentru ca de frică, ditamai Primăria Buzău să nu-și poată trimite umilul reprezentant în AGA la societatea în care e acționar cu 76%. 

Astăzi, secretarul primăriei, Roxelana Radu a încercat să înlăture teama consilierilor locali:

„Doamne ferește. Nu i-a părăsit nimeni în speța cu polițiștii locali. Bineînțeles că dacă dânșii doresc îi va reprezenta în justiție consilierul juridic al primăriei. Dar noi n-aveam de unde ști asta, poate că dânșii vor un alt avocat, nu putem noi să le impunem așa ceva. N-am știut de acest lucru, eixistă o lipsă de comunicare, vă mulțumesc că m-ați informat. În al doilea rând, domnii consilieri nu au fost chemați în judecată pe persoană fizică. Cel dat în judecată e Consiliul Local, la comun cu Primăria și primarul municipiului. Noi, Primăria Buzău, oricum ne apăram în acest proces, iar apărarea noastră servea și Consiliului Local. iar în al treilea rând, în acest dosar nu e vorba de nicio răspundere materială, speța face referire la suspendarea unei hotărâri de Consiliu Local”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Consilierii locali, supărați pe Toma: „Noi l-am susținut la vot, iar acum când polițiștii locali ne-au dat în judecată, ne-a zis descurcați-vă”. Secretara primăriei susține că nu-i așa

 • O sa dati cu subsemnatul pentru toate aberatiile lui Toma!
  A zis ca aduce investitori, unde sunt?
  A zis ca va crea locuri de munca, din contra da afara sau pleaca de buna voie!
  A zis ca are pregatite proiecte europene, unde sunt?
  Trecut un an, adica 25 % din mandat si numai jale si nenorociri!
  Orasul arata mai rau ca niciodata iar el cheltuieste banul pe chermeze de prost gust!
  Un taran fara viziune cu apucaturi de om frustrat!

  Răspunde
 • In aceeași situație sunt pusi si directorii unităților de învățământ.
  Forțați de Toma sa înlocuiască polițiștii locali cu firmele lui Ibris.
  Si ei sunt băgați in procese si vor avea de tras,ca si consilierii.
  Totul se va pune in cârcă lor!
  Rușinos!!!

  Răspunde
 • Nu ati stiut ??Ce gluma macabra… Ati stiut tot…..pana la ultima virgula…..Sa va fie rusine……de ce fel de oameni am ajuns sa fim condusi……Oameni cu ……ghilimele de rigoare…..

  Răspunde
 • Doamna secretara,chiar nu știi pe ce lume ești? Nu sunt consecinte materiale?
  De 6 luni primaria plătește servicii firmelor de paza si salariile polițiștilor locali!
  Cumva Toma plătește din conturile sale personale !!!

  Răspunde
 • Ehheeeeee , deja vremea Domnului Toma apune la fel de repede cum a si rasarit !!!!
  Consilierii si-au dat seama ca sunt bagati in fata sa raspunda pentru giumbuslucurile lui ilegale unele din ele. Se pare ca Politistii locali chiar I-au dat in judecata personal pe consilierii obedienti ce au votat cu DA la potlogariile Domnului Primar ,dar nu au facut asta public pentru a fi un element surpriza ,dar vad ca deja domnii consilieri s-au cam lamurit cum stau lucrurile.Din informatiile care le am Politistii Locali vor cere cheltuieli de judecata si daune, sumele sunt considerabile daca doar ne gandim la numarul Politistilor Locali. Si acum ghiciti cine va PLATI ??? TOAMA ???? nuuuuuuuuuuu !!!!! Consilierii pentru ca ei au votat , asa ca mai vedem .
  O seara buna Domnule Tereaca 🙂

  Răspunde
 • De ce lasati ba oamenii mici sa lupte mereu cu nedreptatea ???? Politicieni de doi bani….

  Răspunde
 • Prinăria și primarul Toma vor câștiga toate procesele .
  Necazul este că avem consilieri incompatibili cu funcția
  pe care o ocupă . Dacă au deja moale in izmene de frica
  unor infractori înhăitați cu Boșcodeală și gașca lui , să plece .
  Eu aș sesiza PARCHETUL să-i cerceteze pe POLIȚIȘTII LOCALI
  pentru instigare și complicitate la comiterea de infracțiuni .

  Răspunde
 • Neculai,te-ai externat recent?
  Ești sub efectul anesteziei si acum?

  Răspunde
 • Neculai nu s-a externat acum ,ci doar a fugit ,,,,, se va intoarce curand acolo unde ii este locul 🙂

  Răspunde
 • Domnu Tereaca,daca la tine un proiect ilegal,e ceva banal ,cum argumentezi?
  Si nu o spun ca vrei eu,ci justiția.
  Daca Toma și-a deschis tribunal si judecătorie la primăria privata,ma supun.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.