Cu polițiștii la doi pași, buzoianul a fost umplut de sânge

La doi ani după întâmplarea devenită celebră, cu găinarii de la Săpoca, „Activistul Buzoian” a fost bătut din nou cu poliția de față.

De astă dată au dat cu pumnul doi vânzători de mici, reclamați de buzoian că nu dădeau bon fiscal la „Zilele Comunei Izbiceni” (comună între Tr. Măgurele și Corabia, jud. Olt).

Cele două clipuri postate de buzoian pe youtube au strâns sute de comentarii în câteva ore.

Oamenii reproșează polițiștilor că nu i-au reținut/arestat pe loc pe bătăuși și deplâng, în general, starea în care a ajuns România (cei plecați se felicită că au părăsit țara).

Activistul buzoian are 117 mii de abonați pe canalul său de youtube. În acest ritm probabil că va deveni cel mai cunoscut buzoian la nivel național, la concurență cu politicianul Marcel Ciolacu.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Cu polițiștii la doi pași, buzoianul a fost umplut de sânge

 • Off, ce trist, încă nu s-a-ndurat nimeni să-i găsească ceva de lucru acestui băiat!

  Trebuie să meargă, saracu’, pana-n judetul Olt, să-și câștige o pâine cinstită, că prin împrejurimile județului de baștină îl știu toți și nu-l mai ajuta nimeni în crearea unui scenariu dramatico-lacrimogen.

  Offff !

  Răspunde
 • Situația nu e de râs și bătaie de batjocoră! Cert este că organele statului nu‐și fac datoria. Sunt o mulțime de comercianți care nu eliberează BF iar de polițiști ce să mai vorbim?!?

  Răspunde
 • Lasa, ba, vanzatorii de mici, dar sa vina in Buzau sa vada cum nu se da bon la clinicile cu pretentii, la depozite de tot felul. Daca le zici de la obraz, gasesc scuze, apoi iti dau daca insisti, dar mai ai curaj sa te dai pe mana lor dupa aia?
  Institutiile nu fac nimic legat de asta, desi toata lumea stie ce se intampla.

  Răspunde
 • Mici, sau clinici, toti se supun legii ! Noi platim taxe ca prostii si altii fac averi din gainarii . Nu stiu cine e omul asta, dar daca ar fi 100 ca el poate se schimba ceva ! Iar politistii, daca le da 2 mici cu mustar stau si intr-un picior ….

  Răspunde
 • Dupa bataia data de primaru’ de la vadu pasii,s-a impacat,si-a luat banii si a cautat alta na,na! A gasit-o! E bine ! Rezista! Problema lui e,ca v-a ajunge sa -i temure mainile ca lui Muhamamad Ali! Sa-i lase dracu’ de bani !

  Răspunde
 • Eu l-aș întreba pe domnul activist, dacă dânsul eliberează bon fiscal sau întocmește documente contabile pentru veniturile/sponsorizările realizate/primite , dacă s-a împăcat cu primarul din Vadu Pașii și dacă da, ce ( sumă) l-a determinat să facă asta! Să vedem și noi despre cine vorbim!

  Răspunde
 • În România, Poliția nu arestează, ci reține persoane în condițiile legii. În cazul de față, cetățeanul agresat are dreptul să depună plângere sau nu împotriva agresorilor săi și să își scoată certificat medico-legal sau nu. Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. De asemenea, persoana vătămată se poate împăca cu autorul agresiunii, iar acțiunea penală încetează.
  Deci, Tereaca nu mai face valuri aiurea!
  Pe de altă parte, este o realitate că foarte mulți comercianți eliberează bonul fiscal, dar nici cumpărătorii nu cer bonul fiscal. Cereți bon fiscal, iar dacă nu primiți sesizați Poliția. În Piața centrală sunt multi comercianți SRL. De la câți ați primit bon fiscal? Vine Drăgaică! Câți comercianți vor elibera bon fiscal?
  Tovarășul activist caută să facă bani pe net, căutând scandal și ceartă, provocând oamenii să îl lovească pentru a putea să primească bani de la aceștia ulterior.
  Există Legea avertizorului public care îi oferă protecție și anonimat, dar nu mai faci vizualizări pe net.

  Răspunde
 • CEI MAI PLACE ĂSTUIA BATAIA. PE UNDE SE DUCE O IA CA LUMEA , STIE BATAIE. CA A MAI LUAT LA GREU

  Răspunde
 • ăsta o să dea până la urmă de unii de-l pun lângă Elodia …

  Răspunde
 • I-o fi dat prin tărtăcuță cumva să facă o aroganta, ca o încununare a pleiadei sale de scenarii, din care își câștigă existența, ca la un moment dat sa creeze o intriga in cadrul careia sa fie batut de însuși un polițist ?! 🙂

  Că există youtuberi care, intr-un acces de aroganta, fac prank-uri polițiștilor…

  Trebuie, de asemenea, sa inventeze el un dispozitiv ca să-i stea telefoanele lipite de mâini, in timp ce este ambuscat, sa nu le mai scape pe jos, că de filmarea 3D, cu doua telefoane, unul în stânga, altul in dreapta, a auzit și deja a aplicat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.