Cum s-a întâmplat. „E patinoar!”. Impact teribil

Salvatorii au resuscitat-o zeci de minute pe femeia de 54 de ani în speranța că o vor readuce la viață.

Din păcate, în urmă cu câteva minute a fost pronunțat decesul.

A murit nevinovată!

Femeia venea dinspre Buzău împreună cu soțul ei care conducea furgoneta Mercedes. Moment teribil, după pasarela Nehoiu, în curbă, un tir de Ialomița a derapat și a intrat cu totul pe contrasens!

Tirul a făcut praf furgoneta care circula regulamentar și a eșuat în liziera pădurii Crâng. Furgoneta a fost izbită frontal și a luat foc.

„Tirul a derapat și a intrat direct în noi. Vă rog, salvați-o pe soția mea”, i-a implorat șoferul pe primii salvatori ajunși la fața locului. Din păcate, femeia de 54 de ani era deja decedată…

Ce se întâmplă acolo ?

E al doilea accident din ultima săptămână fix în acel loc – după același tipar. Atunci un autoturism a intrat în derapaj și a lovit o mașină de pe contrasens (vezi foto mai jos).

ACUM, PATINOAR!

„Uitați și dvs. cum alunecă. E jale aici!”, i-a atras azi atenția, după noul accident, un pompier reporterului buzoienii.ro. În plus, pe carosabilul umed, după accident a ajuns și o mare cantitate de ulei!

La volanul tirului se afla un șofer de 26 de ani din Ialomița! Cu siguranță avea super-viteză (căci așa se circulă în zonă!), iar în curbă pe fondul carosabilului umed a derapat! Așa a rezultat nenorocirea de azi!

Chiar în acel loc, mai există o cruce, cu un tânăr decedat într-un accident rutier.

În următoarele săptămâni, din păcate, va apărea a doua.

UPDATE 1 (ora 11.00): Informare UPU Buzău: „La unitatea noastră a fost transportat un bărbat în vârstă de 58 de ani, victimă a unui accident rutier. Bărbatul a suferit un TCC, Traumatism toraco-abdominal în observație și un traumatism la nivelul membrului superior. Bărbatul este stabil hemodinamic și respirator, conștient, cooperant”.

UPDATE 2 (ora 11.30): Traficul rutier pe șoseaua de centură a fost reluat.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.