De ce e în continuare coloană pe podul Drăgăicii

Troia a asfaltat în weekend, dar pe podul Drăgăicii e în continuare coloană:


Cauza:

Circulația e în continuare restricționată pe sensul către semafoare:

Aseară s-au pus noile cămine, iar betonul turnat împrejur nu s-a uscat încă. Căminele sunt protejate până mâine cu balize, iar circulația spre semafoare se face pe un singur sens

Pe breteaua către Unirii, balizele au fost date la o parte, deși există riscul crăpării betonului

Problemele legate de fluența traficului vor fi rezolvate în zilele următoare, întrucat – de mâine Troia – va demara așternerea stratului de uzură pe tot tronsonul gara CFR – Bd. 1 Decembrie – rond Drăgaică – semafoare Bariera Ploiești.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „De ce e în continuare coloană pe podul Drăgăicii

 • Scuze și explicații! Altceva domnule Tereacă?

  Răspunde
 • Da nu e numai acolo coada domnule! Prin mareata prezenta de spirit și inteligenta a consilierilor și a primarului și în bariera Brăilei este coada. Pentru ca s-au început lucrări în același timp fără a se aștepta finalizarea celor începute deja și astfel s-au blocat în același timp 4 din6 ieșiri din oraș.. bravo.

  Răspunde
  • Vin alegerile, bre! Toma mai vrea o tura, Ciolacu vrea si el Presedinte…Eeee, nu trebuie sa fim mandri cu asemenea personulitati?

   Răspunde
 • Duminică seara pompierii au dat au dat acele balize la o parte pentru a putea trece la o intervenție. Erau în misiune.

  Răspunde
 • Deja suntem penibili! Si cel ce scrie „articolele”, „reportajele” sau cum o vrea el sa le zica, dar si noi astia care le citim si apoi le comentam! A ajuns un amarat de rond, o lucrare relativ simpla, sa devina subiectul principal al discordiei buzoiene. Pai, mai nene, in alte orase se discuta despre pasaje subterane sau supraterane, parcari, subterane sau supretajate, nu despre varuit astfaltul ca sa zicem ca avem pe ce lua bani, despre proiecte de management al traficului, nu despre tot felul de incercari de semaforizari nefericite sau de sensuri unice, etc. Adica lucruri ce ar putea cu adevarat sa rezolve problemele orasului, nu abrambureli de ochii lumii si de scos bani, fara nici o noima si fara legatura intre ele, fara o viziune de ansamblu despre ce vrea sa devina orasul asta!
  Dar ce sa faci, astia suntem noi, buzoienii! A fost unul, medic, apoi politician, Vasile, care a lasat o mostenire grea pentru orasul asta, batut de soarta!
  Tereca, sigur n-o sa publici comentariul asta integral, sau deloc, asa cum n-ai publicat multe din ce-am scris eu, dar, macar poate pricepi tu ceva si fii atent, umbra lui Vasile la Buzau nu va fi vesnica. Va veni si ziua cand invataceii lui se vor sfasia unii pe altii. Vezi sa nu cazi la mijloc!

  Răspunde
 • Tereaca, e simplu! Este si va fi in continuare coada pentru ca acel rond si acele scuaruri infrumusetate si supradimensionate, in loc sa rezolve problemele, le vor amplifica. Toata lumea a vazut realitatea, inclusiv tu!

  Răspunde
  • Am mai spus-o odată, insula de după rond spre semafoare mănâncă o bandă de circulatie pe o porțiune de 10 -15 metrii fără posibilitatea de a o accesa pe a 3 direct din rond cum era pana acum . O idioțenie de insulă. Halal proiectanți.

   Răspunde
 • Don Primarele hai sa mai lași „micimi” de-astea și dă și matale una mare, că ai aburit creieri buzoienilor. Nu poți să faci o sala a sporturilor de zece mii de locuri sau un stadion adevărat să și aducă aminte și următoarele 2 generatii? Așa fac uni care nici nu știu ce este mingea( ex. Târgoviște, Brașov) Ai adoptat manierelor la parcărilor cu plata,că tot se poarta in toată țara, a a transportului urban in detrimentul celui personal, a angajărilor nejustificate la bugetari și multe altele. Ai mai făcut un sondaj să vezi ce vor buzoieni cu adevărat pt următorul primar?Poate va fi publicat

  Răspunde
 • Dom’ reporter, suntem in data de 3 aprilie!!!! Modernizarea giratoriului a inceput in 12 februarie!
  Ne-am saturat !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.