De ce nu vor mai fi consilieri locali. Explicațiile celor doi

A surprins absența – de pe lista PSD pentru CLM propusă de primarul Toma (2020-2024) – a doi consilieri locali cu nume.

E vorba de Alexandru Dunel și de Sorin Lazăr.

Alexandru Dunel: „Am o vârstă, sunt pensionar, am deja cinci mandate de consilier local. Îmi ajunge. Am anunțat că e gata, nu-mi mai doresc încă un mandat, să vină cei tineri”, a explicat Alexandru Dunel, care va continua să se ocupe în cadrul Urbis de parcurile din Buzău.

Sorin Lazăr: „Am decis să mai schimb aerul. Am făcut cerere în PSD de a mă muta la Consiliul Județean. Acum rămâne de văzut și dacă va fi aprobată această cerere a mea”.

Față de 2016 de pe lista PSD mai lipsesc C-tin Florescu și Fănică Bârlă, ambii mutați la PMP, și tânărul Daniel Lambru (ultimul rămânând șef la „Adăpostul pentru Oamenii Străzii”).

În schimb, Toma a pus pe lista PSD mulți tineri (șase în primii zece!) – CLICK AICI pentru detalii.

C-tin Toma: „Câți consilieri îmi doresc ? Șaisprezece! Sper ca buzoienii să pună ștampila pe lista PSD pentru a putea continua proiectele și a face din Buzău un oraș în care să-ți fie drag să locuiești”

loading...

4 comentarii la „De ce nu vor mai fi consilieri locali. Explicațiile celor doi

  • “…..Sper ca buzoienii sa puna stampila pe lista PSD……” !!! Ha,ha,ha,ho,ho,ho,ho! Zice Toma, in speranta ca si in urmatorii 4 ani sa isi mai faca de cap in Buzau cu plantat panselute,peticind niscaiva “strazi” de cateva sute de metri,montand poate un submarin,mai vopsind niste treceri de pietoni,………si alte asemenea “marete realizari”.Asa ca vezi domnule Toma,ca buzoienii s-ar putea sa puna parul pe voi.

  • Nu cumva covrigii aia de pe masa sunt covrigii cu care vor fugi cainii in coada pe “strazile” alea asfaltate “de” Toma?O sa umpleti si strazile cu “caini cu covrigi in coada”,daca nu va mai dau astia voie sa lipiti afise pe toate gardurile si peretii.in campania electorala? La covrigiPSD-isti,ca dupa alegeri o sa va mai alegeti doar cu “praful de pe toba”

  • stati calmi ca S Lazar nu lasa ciolanul, are alt plan….

  • O, ce veste minunată !… S-a mai eliberat CLM-ul de doi boşcodişti care oricum nu făceau mare lucru.
    Foarte bună mişcarea lui Toma de a veni cu aceşti tineri… SERIOŞI înainte de toate !
    O revoluţionare necesară pt. administraţia Buzăului !
    CĂLDUROASE FELICITĂRI domnului Primar şi acestor tineri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.