„De săptămâna viitoare urmează să se asfalteze”

Veste bună furnizată azi șoferilor de Compania de Apă Buzău:

„De săptămâna viitoare, la finalul probelor de presiune, urmează să se asfalteze, cu prioritate, străzile din centrul Municipiului Buzău. Până la începutul anului școlar, ne dorim să le oferim buzoienilor un centru al orașului cu lucrările finalizate”.

Pe mai multe străzi din centrul orașului au apărut șanțuri în urma operațiunilor de schimbare a țevilor vechi de apă cu unele noi

Compania de Apă: „Lucrările merg bine”

„Până în acest moment, s-au înlocuit deja rețelele pe 17 străzi din cele 43 din municipiul Buzău. Astfel, în mai puțin de două luni, s-au montat 9.000 de metri din cei 45.000 de metri de conductă”, a anunțat azi firma de apă din Buzău.

Cele mai mari lucrări din oraș urmează să aibă loc pe Aleea Sporturilor și str. Dorobanți, unde se va monta o conductă de diametru mare (în prelungirea celei de pe str. Frăsinet) care va avea avantajul preluării unui volum sporit de apă în cazul ploilor torențiale.

Conducta mare de pe str. Dorobanți va putea prelua inclusiv apa de pe str. Horticolei, unde se produc inundații frecvente

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„De săptămâna viitoare urmează să se asfalteze”

 • După asfaltare străzile vor arăta ca cele din cartierul 23 august în care și acum sunt vizibile șanțurile pe unde s-au tras gazele . Păcat de străzile ce fuseseră asfaltate de curând.

  Răspunde
 • Preia de pe Frasinet nevoie mare, de aia e Amazon la școala 11. Bine ca nu a plouat ca o ducea in spinare Toma pe aia de la Digi la școala 11.

  Răspunde
  • Nu preia de pe Frăsinet tocmai că la intersecție cu Mesteacănului se face dop (diametrul țevii de pe Mesteacănului fiind mai mic).

   Răspunde
 • Începe Dorobanți și Broșteni…haos va fi acolo cel puțin 6 luni

  Răspunde
 • in sfarsit. iti rupi spinarea cand treci peste santurile alea. mare nesimtire sa nu le ceara nimeni sa le mai niveleze din cand in cand.

  Răspunde
 • Dupa saptamani intregi de praf si gropi, pietre imprastiate pe strazi intregi, a venit „vestea” cea mare ! De parca nu este obligatia voastra, ca, dupa lucrari de sapatura sa readuceti la starea initiala, parca ne faceti noua buzoienilor o mare favoare ca iata ! va apucati de asfaltari.

  Răspunde
 • Și pe strada Transilvaniei, ce faceți cu canalizarea???? Refuleaza la fiecare ploaie. Bine ca ati asfaltat și ați dus cablurile în subteran….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.