Două informații importante: 1) Se prelungește și 2) „Nu casați!”

Primăria Mun. Buzău a anunțat azi prelungirea până la 29 septembrie a sesiunii de înscriere în programul Rabla Local (mai sunt aproape 500 de poziții libere).

Pentru mașinile mai vechi de 15 ani (de la Euro 3 în jos) se oferă o sumă de 3.000 de lei.

Atenție, buzoienii care s-au înscris pe site-ul AFM trebuie să semneze contractul cu Primăria Buzău înainte de a casa și radia autoturismul.

„Mulți cetățeni nu au înteles procedura si după de s-au înscris pe site-ul AFM se grăbesc sa caseze si sa radieze autoveficulele, ceea ce îi face sa fie neeligibili în a mai depune documentele si pentru a primi prima de casare a mașinii”, anunță Primăria Buzău.

Anunt-despre-prelungire-termen-RABLA-LOCAL-

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Două informații importante: 1) Se prelungește și 2) „Nu casați!”

  • Nu mai propagati minciuna ca se da pentru masini mai vechi de 15 ani ca nu e asa. Se da exclusiv pentru masini euro 1, 2 sau 3 indiferent de varsta lor (oricum nu exista masina euro 3 mai noua de 15 ani).
    Degeaba ai masina veche de 15 ani daca e euro 5 sau euro 4 o vei casa degeaba ca nu vei primi nici un leu.

    Au pus si in primavara multa lume pe drumuri anuntand acest fake news ca se da pentru masini mai vechi de 15 ani, ca apoi sa afle ca degeaba au masina mai veche de 15 ani daca ea nu este euro 1, 2 sau 3.
    Am vazut personal oameni veniti la primarie dornici sa caseze masina veche dar aveau masina euro 4 si erau expediati rapid pe usa.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.