Două străzi din Buzău își vor schimba numele. Iată care și de ce!

Două străzi din Buzău își vor schimba numele până la sfârșitul anului.

E vorba în primul rând de strada Bistriței, sectorul dinspre ANAF până înspre Cuza Vodă care va deveni str. Capitan Aviator T. Bădulescu.

De asemenea, strada 1 Decembrie 1918 din cartierul Micro XIV va primi numele ultimului militar buzoian ucis în Afganistan – Slt. (p.m.) Mădălin Stoica.

Deciziile se datorează confuziilor generate de faptul că 1 Decembrie este în același timp și bulevard, dar și faptului că în oraș există două străzi ale Bistriței.

Atât cea dintre ANAF și Cuza Vodă,  cât și cea care pornește de la Șc. Nr. 5 și trece prin fața Comisariatului Militar, a DGASPC și a sediului pompierilor.

Citește și articolul: Toma: „În 2012, nu l-am votat pe Boșcodeală, ci pe Paul Negoiță”. Iată mesajul transmis azi de primar către preotul din Micro XIV

E drept că, demult, a existat o singură stradă a Bistriței, dar aceasta a fost împărțită în două după construcția magazinului și a cinematografului Dacia.

Cetățenii de pe aceste străzi vor trebui să-și schimbe documentele de identitate, costurile urmând a fi suportate de municipalitate.

La fel se va proceda și în cazul firmelor care au sediu pe aceste străzi.

Citește și articolul: „Va fi o atracție turistică a județului și orașului Buzău”. Acest om a stabilit un record mondial nebătut până acum

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Două străzi din Buzău își vor schimba numele. Iată care și de ce!

  • Da! Este adevarat! Avem un bulevard in Buzau, si nu are troture. Mare rusine! Este vorba de Bd. REPUBLICII (ce denumire!!!). I-mi este mila de bolnavii care merg din statia ,,Piata Saraca”, spre spitalul C.F.R. Doamne ajuta pentru cei ce diriguie viata in acest municipiu…!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.