Ei n-au dormit toată noaptea

Mulțumiri din partea comunității buzoieni primesc pompierii buzoieni care n-au dormit azi-noapte pentru a stinge incendiul de vegetație de pe dealurile Năeniului:


Aproape 20 de ore a durat lupta cu focul a pompierilor buzoieni. Grea viață au în această perioadă când suficient de mulți buzoieni fără responsabilitate incendiază vegetația de pe câmpuri, fără a se gândi la riscuri.




ISU Buzău: „Total efective: 3 ofițeri și 55 de subofițeri ISU Buzău. În sprijin au intervenit și reprezentanți SVSU Naeni și echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău (11 subofițeri)”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Ei n-au dormit toată noaptea

 • De aceea sunt plătiți. Ce atâtea mulțumiri. Parca numai ei nu dorm noaptea. Ca să vezi.

  Răspunde
 • Vulpea când nu ajunge la struguri, zice că sunt acri!

  Răspunde
 • Mai ales că autoritățile locale le-au băgat și bete-n roate, opunandu-se cu îndârjire sa asfalteze drumurile locale, inclusiv pe cele care duc către unele dintre cele mai importante obiective turistice din județ și catre cea mai misto panorama ce poate fi văzută în județul Buzău (dealul Istrița)

  Răspunde
 • Pentru asta sunt plătiți. Este meseria lor , să muncească. Când nu au incendii stau și cu săptămânile în sediu fără să facă nimic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.