Festival de ratări, Buzăul pierde și la Vâlcea

Un nou meci chinuitor pentru suporterii Gloriei, înfrângere (24-30 final, 9-13 pauză).

Ale noastre s-au întrecut în ratări, portărița Hossu de la Vâlcea a părut c-a făcut meciul carierei.


De la Gloria nici măcar Ilyna n-a mai făcut un joc bun, concluzia – ca și la meciurile precedente – e că Buzăul are momentan un lot modest, la 50% față de anii trecuți (Blazevici și Zamfirescu sunt accidentate).

Unguroaicele Pal și Popp sunt sub așteptări, iar Keita, Daria Bucur, NDiaye și Moroianu sunt jucătoare, din păcate, de la mijlocul clasamentului în jos. Pivotul Petrovic e și ea o umbră a jucătoarei de națională (a Serbiei) – când a venit la Buzău.

Nici antrenorul Anca n-a găsit formula magică de a face o echipă bună din jucătoare modeste, astfel că Buzăul privește cu (mare) îngrijorare spre meciurile cu Tg. Jiu, Corona Brașov și Craiova.


Dacă după astea trei înfrângeri, mai vin încă trei (lucru previzibil în acest moment), atunci Gloriei îi va rămâne în acest sezon să lupte pentru evitarea locurilor de baraj (11-12).

Vâlcea a avut azi, o bună parte din meci, o viteză în plus, dar și patru cinci jucătoare în formă / de o valoare superioară: portărița Hossu, extrema Hagman, nemțoaicele Zschocke și Maidhof, chiar și centrul Necula (venită de la Slatina) ne-a făcut praf.

Concluzia, dureroasă, la Gloria toate transferurile au fost ratate, nicio jucătoare nouă n-aduce vreun plus (doar minusuri), în timp ce adversarele, toate (Vâlcea, Bistrița, Brăila), s-au întărit considerabil.

Pentru Gloria urmează, în sfârșit, un meci ceva mai ușor, la Buzău cu Știința București. Apoi va urma o nouă serie dificilă (la Tg. Joi și Brașov, acasă împotriva Craiovei).

loading...

4 comentarii la „Festival de ratări, Buzăul pierde și la Vâlcea

 • Dar cand era Mihaila antrenor aveam echipa de speriat? Sau anul trecut la inceput de sezon cu Chirut? Sau cand am castigat cupa si supercupa cu Rosca? Hai sa fim seriosi ca nu lotul e principala problema si nu inteleg de ce reporterul este atat de speriat sa nu supere pe cineva cu aceste cronici de meci incat nu vrea sa spuna lucrurilor pe nume. Problema e clara, antrenorul foarte slab pentru acest nivel care nu avea niciodata ce sa caute pe banca unei echipe cu pretentii de cupele europene si pe care nu il recomanda nimic spre a primi acest post. Incetati sa o dati ca jucatoare, ca lot, ca nu stiu ce ca nici in anii trecuti cand cel putin pe teren propriu ne luptam de la egal la egal cu orice echipa, chiar si cu CSM (amintesc aici primul sezon cand aveam un lot de liga 2a si am umilit CSM-ul care din cauza noastra a pierdut si un titlu) , nu aveam un lot de speriat doar ca atunci aveam pe banca niste oameni care puteau sa scoata ce e mai bun din jucatoare si sa mai compenseze diferenta de valoare.

  Răspunde
  • Slab antrenorul se joacă doar pe 2 sau 3 jucătoare tot meciul și nu mai pot face nici ele nimic,in concluzie alt antrenor și bafta că s-ar putea la anul să fie în liga 2

   Răspunde
   • Bucur a jucat anul trecut la Vâlcea deoarece nu aveau alta jucătoare de mana stânga și s a văzut au terminat pe 6
    Cea mai slaba clasare a valcii în ultimii ani

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.