Doliu în lumea fotbalului. A murit cel mai mare arbitru buzoian all-time

Update:

Trupul fostului arbitru a fost depus la capela Bisericii Sf. Gheorghe de pe strada Patriei.

Înmormântarea va avea loc mâine la ora 13.00 la Cimitirul Dumbrava. 


În această dimineață a decedat la 76 de ani Cristian Teodorescu, cel mai mare arbitru buzoian all-time.

„Nea Cristi” sau „Nea Teo”, cum îi spuneau prietenii în ultimii ani, a arbitrat la margine o semifinală a Cupei Campionilor Europeni alături de Rainea și Igna. E vorba de Hamburg – Juventus, scor 1-0, în 1983 la Atena.

Arbitrul buzoian s-a prăpădit în această dimineață la spitalul din Buzău, în secția de Terapie Intensivă după ce în urmă cu trei zile suferise un infarct.

„Sunt foarte afectat, a fost în ultimii ani colaboratorul meu. Mai puțin în ultimul an când s-a retras din cauza problemelor medicale. Domnul Teodorescu și fiul său Adrian urmau să organizeze în această săptămâna pomana de un an a soției respectiv mamei. În urmă cu trei zile m-a sunat Adrian. Viorele e nasol. S-ar putea să le fac pomana la amândoi. Tata e rău, a făcut infarct. Din câte mi-a spus Adrian starea lui se îmbunătățise oarecum, dar azi dimineață m-a sunat și mi-a spus că s-a prăpădit. Dumnezeu să-l ierte”, ne-a declarat Viorel Ion, cel mai bun prieten din ultimii ani al fostului mare arbitru.

Înmormântarea va avea loc joi la Cimitirul Dumbrava, iar apoi pomana la restaurantul deținut de Viorel Ion.

În ultimii zece ani Cristian Teodorescu a fost președinte al organizației de pensionari a PSD (a demisionat în urmă cu doi ani) și o scurtă perioadă realizator de emisiuni sportive la TV Campus.

În tot acest timp a fost alături de acțiunile fotbalistice organizate de Viorel Ion, iar secvențial angajat al clubului Gloria. La ultima promovare din 2007 funcționa ca director de marketing.

Citește și articolul: În clase a apărut cutia surpriză! LPS e primul din Buzău! „Am făcut 33, pentru fiecare sală de curs”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.