Duelul păcălicilor! Vezi AICI cine a câștigat

În urmă cu o oră s-a terminat duelul antrenorilor păcălici de la Gloria.

Fostul (Mihalcea, acum la Slobozia), cu actualul (Prepeliță).

sursa foto, liga2.prosport.ro

A rezultat, firesc, un meci slab, între două echipe, Unirea Slobozia și Gloria Buzău, modeste ca exprimare.

De câștigat a făcut-o Gloria, 1-0, cu emoții în ultimele 30 de minute, când „buzoienii” n-au mai jucat nimic.

Modestul Prepeliță nu și-a dat seama că mijlocașii centrali ofensivi, veteranul Angelov și puștiul Brâncoveanu, nu mai puteau să alerge. Normal că Gloria n-a mai fost în stare de nimic. Un antrenor bun îi schimba pe cei doi și Gloria făcea 3-0 lejer.

Cu victoria de azi, plus cea din meciul cu copiii lui Hagi, Prepeliță și-a salvat postul. Nici nu știm dacă se ne bucurăm (că Gloria a câștigat) sau să ne pară rău (dacă Gloria pierdea, poate îl dădea afară pe Prepeliță și punea un antrenor mai bun).
Că Mihalcea a ajuns etapele trecute pe primul loc cu Slobozia a fost doar o întâmplare. „Țăranul” e modest ca antrenor, a demonstrat-o campionatul trecut la Gloria, probabil nu va fi niciodată de liga I
„Penibil”. Asta a spus, corect, comentatorul meciului despre atacantul Gloriei, Dominik Radic. În loc să tragă, avea prim-planul, în careu, croatul s-a întors și s-a împiedicat în driblinguri. După ratarea asta (Gloria putea face 2-0 și să închidă meciul), Radic ar trebui să vină de acasă cu două salarii, vreo zece mii de euro, că e lăsat să joace la Gloria Buzău

O notă bună, la Gloria, primește Andreas Mihaiu, probabil cel mai rapid jucător din liga 2 (cu mingea la picior). Păcat că nepriceputul Prepeliță l-a ținut rezervă cu FC Argeș (0-2 la Buzău).

Azi, Mihaiu s-a dus glonț în minutul 20, a centrat perfect pentru Dumitrache, care a pus latul în 6 metri.

Faze video din meci pot fi urmărite AICI (digisport.ro), iar o galerie foto AICI (liga2.prosport.ro).

După victoria de azi, Gloria urcă pe locul 4. Puțin, trupa din Crâng, ar fi trebuit să fie, după lot și buget, pe primul loc, la distanță de urmăritoare.


Pentru că lait-motivul articolului e constituit de antrenorii care au dezamăgit la Gloria, etapa viitoare, în Crâng va ajunge Ceahlăul, antrenat acum de Cristi Pustai.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Duelul păcălicilor! Vezi AICI cine a câștigat

 • Avem cel mai „experimentat” reporter. Oare pe cine ai dorii să aducă în locul lui Prepeliță? Ilie Stan care a avut mai multe înfrângeri decât victorii? Ok,Prepeliță nu-i cel mai bun,dar uite că a reușit să iasă din criză! Și într-adevăr,unii jucători nu merită să mai rămână la Buzău pe salarii comparative cu cele din prima ligă(Radic,Angelov). Și să nu uităm,că noi românii,în general,la comentat suntem primii și nimeni nu ne bate,dar l-a făcut ceva concret 0.

  Răspunde
  • Din fericire, nu sunt șef de instituție să fiu nevoit să iau/asum eu o decizie atât de importantă precum numirea unui antrenor. Sunt doar un jurnalist care are dreptul de a critica atunci când lucrurile nu merg bine. Până și domnul Prepeliță a spus/recunoscut: „Echipa mea a jucat execrabil”. Nu am fost eu antrenor, ci el. L-am criticat punctual, unde consider eu că a greșit. La peste cinci mii de euro pe lună, consider că nu avea voie să comită acele greșeli (Gloria a pierdut cu Chiajna și FC Arges). Nu am parti-pris cu nimeni, poate doar cu Viorel Ion, consider că la ce a făcut pentru Gloria Buzău omul ăsta mai merită o șansă.

   Răspunde
 • Păcălici sunt jucătorii și buzoienii și cei ce conduc Buzăul și dau bani publici pe așa ceva…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.