Final cu happy-end. Găsită cu ajutorul elicopterului

Final cu happy-end în cazul Nicoletei, fetița de 8 ani din Bisoca.

După 14 ore de căutări fetița a fost zărită cu ajutorul elicopterului într-o poieniță, unde a ajuns după ce s-a rătăcit prin pădure.

Nicoleta a mers 6-7 km prin pădure și a ajuns la granița dintre Bisoca și comuna Vintileasca din jud. Vrancea, aproape de râul Rm. Sărat. Era îmbrăcată în roșu și astfel le-a sărit în ochi membrilor echipajului de pe elicopter.

Decizie inspirată a chemării elicopterului

„În urma căutărilor cu efective mărite la nivelul judetului Buzău, minora de 8 ani din Bisoca a fost găsită astăzi, pe un teren cu vegetație, departe de locul semnalarii dispariției. Eforturile coordonate ale forțelor implicate și activitățile desfășurate neîntrerupt au fost încununate de succes, Nicoleta a fost găsită și readusă în siguranță acasă. Mulțumim tuturor celor implicați, cei 200 de oameni care au căutat neîncetat!” – comunicat IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Final cu happy-end. Găsită cu ajutorul elicopterului

  • Felicitări celor de pe elicopter. Bravo băieți!

  • Felicitari !!!!!!!!! Un caz fericit !!!!!!!

  • Bravo!!! Astea sunt institutiile pe care vreau sa le platesc din taxe si impozite. Acum ar trebui luati parintii putin la puricat de asistenta sociala, habar nu aveau cu ce este imbracata, in poze este fara adidasi…cu picioarele rosii de frig si mers, am impresia ca nu se ducea deloc la bunicul. De ce faceti o multime de copii daca nu aveti grija de ei?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.