Final horror pentru Gloria și suporterii ei

Umilință, azi, pentru Gloria.

Era minutul 91 și echipa de juniori Unirea Constanța marca pentru 3-0 cu Buzăul.

Unirea Constanța e un fel de satelit al FCSB, cu jucători talentați crescuți la juniorii FCSB și Dinamo (în principal)

Finalul a fost de coșmar pentru Gloria și suporterii ei. În loc de egalare (puștii lui Becali deschiseseră scorul în min. 63), gazdele au marcat pentru 2-0 în min. 88 și chiar 3-0 în prelungiri.

Tabela a închis-o Matiș în min. 96 – mijlocașul reușind să marcheze golul de onoare al oaspeților.

Din păcate, Gloria s-a jucat cu ocaziile în prima repriză (când ar fi trebuit să pună măcar un 2-0 pe tabelă), iar apoi a intrat în criză de timp și de idei.

Buzoienii rămân pe locul 8 (ce dezamăgire), iar etapa viitoare joacă în Crâng cu Șelimbăr.

Va fi un meci pe care antrenorul Cristi Pustai îl va juca sub amenințarea foarte probabilă a demiterii (în cazul unui nou insucces). Asta dacă lucrurile nu se vor precipita în următoarele ore.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Final horror pentru Gloria și suporterii ei

  • Nu mai e nimic de comentat.. Le au arătat copiii ăia fotbal..Mai joacă și n grupă la Cupă..ciuca bătăilor..cum au fost întotdeauna.. Jucători, pariori, slabi..era de ciugulit cu așa cotă.Păcat de oraș și speranțele ce au fost să se facă ceva, dar asta nu i echipă.

    Răspunde
  • Rușinea Buzăului aceasta Gloria. La handbal, exista o continuitate a victoriilor, la Metalul Buzau victorii, chiar daca au făcut egal cu o echipa buzoiana, e ok. Ramnicu Sărat victorii pe linie, chiar si Vointa Limpeziș a început sa câștige. Doar aceste echipe fac onoare Buzăului. Ce ne facem cu aceasta echipa a Buzăului, Gloria Buzău? Salarii peste media ligii 2, condiții bune de antrenament. Imi miroase a blat si iar cred ca o sa pornim din liga 5. De ce nu se joaca? Astazi am vazut o echipa a Buzăului care s-a vazut pe fata, ca a făcut blat. Imediat masuri, Neagu sa convoace toata echipa, sa se ia masuri, chiar si demisii. Este rușinos ca un grup scolar sa bată o echipa cu jucători care au jucat in Liga1. Daca se afla ca ati făcut blat, sunteți niste mercenari si imediat dati-va demisiile si plecați din Buzau. Nu avem nevoie de asa ceva. De ce la Otelul se joaca, de ce la Șelimbăr se joaca, de ce la Dej se joaca? Sunt antrenori experimentati, ca Lincar, Mihalcea, care sunt gata sa ia locul acestui profesor de matematică, care de doi ani se crede la meditatii la fotbal si de abia striga de pe margine. Luati imediat masuri. Am auzit ideea unui internaut pe pagina Gloriei sa ne strangem si sa mergem la stadion, la un antrenament de al lor si sa vorbim cu ei omeneste, sa vedem ce se intampla cu aceasta echipa.

    Răspunde
  • Jucătorii de curtea scolii. Rușine, pe ce bani sunt plătiți nu merită nici 2 lei. Afară cu ei și jucați ca unirea cu juniori Gloriei

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.