Florin Toader, cel mai iubit fin al lui Boșcodeală, nu mai are voie cu terasă la Drăgaică

E o mică minune la Buzău. E pentru prima dată când prințișorul Florin Toader, cel mai iubit fin al fostului „împărat” Boșcodeală, începe să plătească pentru golăniile sale.

Condamnat penal

Ținut în brațe ani la rând de întreg sistemul (polițiști, procurori, judecători, medici legiști, oameni din administrație și politică) Florin Toader – promovat de Boșcodeală inclusiv consilier local municipal! – a fost condamnat definitiv miercuri de Curtea de Apel Ploiești pentru că și-a bătut joc de minorele angajate la terasa sa de la Drăgaică.

„Programul de la terasă era de la opt dimineața până la 12-1, noaptea, până la 2 chiar, când pleca ultimul client”, s-au plâns fetele către presă și ITM. Celor mai drăguțe, patronul Florin Toader le făcea avansuri, iar pe una dintre ele a bătut-o de față cu toată lumea.

Toader este pus să plătească o amendă penală de 200 de milioane de lei vechi, iar firma sa SC Mazaro SRL de 400 de milioane. Dacă nu plătește, „instanţa va înlocui această pedeapsă cu pedeapsa închisorii”, au decis judecătorii.

Interzis la Drăgaică

După decizia de miercuri a judecătorilor de la Curtea de Apel Ploiești, manelistul șef de la Costești (unde a deținut un club de manele și se poza mândru cu toți cei din tagma „să moară dușmanii mei”) a mai primit o veste care-l ustură la buzunar. A fost exclus de la a mai avea terasă cu mici și minore puse la muncă.

Florin Toader, la grătar la Drăgaică. sursa facebook

„Comercianții care au primit la edițiile precedente ale Târgului Drăgaica sancțiuni pentru deranjarea liniștii publice sau orice alte fapte de natură penală vor fi excluși din procedura de selecție”

E hotârârea „de bun simț”, cum a numit-o viceprimarul Ionuț Apostu, aprobată ieri de consilierii locali când s-a votat noul regulament de funcționare. Astfel că, dacă nu bagă la înaintare vreo firmă a unui interpus, Florin Toader nu va mai avea terasă la Drăgaică. Cam nasol, pentru că profiturile – ținând cont de afluența record – erau probabil de câteva sute de milioane/ediție.

Social-democratul Boșcodeală s-a grăbit în 2015 să-i ia apărarea „boierului” Florin Toader și nu „sclavelor” minore de pe plantație

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Florin Toader, cel mai iubit fin al lui Boșcodeală, nu mai are voie cu terasă la Drăgaică

 • toti cei implicati procurori, polițiști, etc care iau ținut spatele de ce nu sînt anchetați , DNA doarme sau are spate si pe acolo iar în tîrg ar trebui verificati săptămînal toti comercianții de grătare sînt multe nereguli inclusiv spălare de bani asta pentru că lipsesc casele de marcat , politia economică impreuna cu cei de la ANF inclusiv vei de la Sanipid își umple lunar buzunarele cu șpagă să-i lase în pace cu controalele

  Răspunde
 • Talciocul Buzău este o vacă de muls pentru unii, inclusiv din administrația locală. Este plin de samsari care vând mașini fără să plătească taxe și impozite pe venit. Multe dintre mașini sunt niște hârburi, cu kilometrajul dat înapoi, lovite și refăcute. Mulți dintre samsari sunt jandarmi, polițiști ori gardieni publici. Nimeni nu îi vede, ANAF-ul doarme, la fel Poliția economică. Primăria se mulțumește să încaseze mulți bani pentru închirierea spațiului și pentru intrare.
  Și Târgul Drăgaica este tot o vacă de muls pentru unii. Nu contează că nu se respectă legea! La fel este și în piețele din oraș.

  P.S. Este o vorbă de luat în calcul: în Talciocul Buzău să nu cumperi mașini, ci să vinzi!

  P.P.S. ANAF? Poliția economică? Dormiți, mă?

  Răspunde
 • Nu ajuta cu mare lucru, a doua zi poate face o firma noua, nu e ca si cum firma veche ar avea vreo valoare, nici nu o cunoaste lumea, ca nu a vazut nimeni un bon fiscal sa stie care e.

  Răspunde
 • Daca are cineva curaj sa faca control la militianul Bilghiru? Vin anaf si politia cu capul plecat la el, are fata procuror parca. Prostitutie, evaziune, de toate ar fi in zona.
  Umblă vorba ca in camerele ce se inchiriaza cu ora sunt camere ascunse. multi tac ca sunt cu musca pe caciula (si filmarea pe cd)

  Ai curaj sa publici Dl Tereaca comentariul asta ??

  Răspunde
 • La acea vreme Toader a publicat niste filmari cu angajatele lui, in care spuneau fara stres ca sunt bolnave, ca au herpes, etc… in timp ce ele lucrau in alimentatie publica si manipulau mancarea… dar pentru Toader nu era important ca el nu manca de acolo, aia era mancare de porci pentru fraieri care nu conteaza daca se umplu de boli si internari de la mancarea lui de porci.

  Răspunde
 • La Bilghiru se intampla chestii mai grave decat la asta… are dreptate Raul . Cine stie zona stie asta.
  Felicitari pt articol !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.