Fundașul Gloriei a greșit grav la ambele goluri

Dar facebook-ul e de vină pentru că i-a adus ieri și azi în fața ochilor:

1) O declarație a antrenorului Prepeliță: „Le-am spus jucătorilor mei că fundașul Elton da Silva e cel mai periculos de la ei”

2) O filmare din spatele porții Gloriei:

min. 11: 1-0. Dandea îl scapă din marcaj pe Elton da Silva. Fundașul advers a trimis cu capul în plasă
min. 20: 2-0. Dandea îl trage de mână pe Elton da Silva. Penaltyul a fost transformat

Ciudățenie 1. Deci Prepeliță îi anunță pe fundașii Gloriei să fie atenți în mod special la Elton da Silva, iar Dandea o comite de două ori în primele 20 de minute în fața ăstuia !? Mi se pare ciudat. Pariez că la 46 de ani și cu burtă, dacă îi făceam eu marcaj la cornere, nea Elton ăsta nu făcea două goluri în 20 de minute.

Ciudățenie 2. După pocinogul făcut, Prepeliță nu l-a schimbat imediat / după minutul 20 pe Dandea. La pauză Prepeliță a schimbat nu mai puțin de patru jucători. Dar nu pe Dandea, cel care ne-a pierdut meciul!

Ciudățenie 3. În iarnă, Prepeliță i-a dat afară, de slabi, pe polonezul Wiktorski și grecul Patapis, ambii stoperi. În locul lor a fost adus Dandea! Ce-am rezolvat cu asta ?

La zi. O veste bună și una proastă


1) Gloria e în play-off fie și doar cu un egal în ultima etapă cu Tg. Jiu (sâmbătă, ora 14.00, în Crâng)

2) Buzăul nu mai e favorit la promovare. Slobozia are cinci puncte avans, iar Miercurea Ciuc are echipă mai bună + antrenor. La baraj s-a văzut anul trecut cu UTA că șansele sunt minime.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Fundașul Gloriei a greșit grav la ambele goluri

 • Ciudatenie 4: tinem o echipa de fotbal din banii de taxe

  Răspunde
  • Ciudatenia e si mai mare! Tinem o echipa de fotbal pentru 100 spectatori/meci!

   Răspunde
  • Ciudatenia 5: majoritatea echipelor din Romania sunt sustinute in acest mod, asa ca nu mai bagati placa asta, ca nu doar la Buzau sunt sustinute astfel echipele locale, si nu ma refer doar la fotbal.

   Răspunde
   • Asa o fi, cum spuneti dumneavoastra, dar numai Buzaul este un oras modern si deschis. Iar in modernism, stie oricine, sportul profesionist se face pe bani privati, nu pe bani publici.

    Răspunde
    • Da, dar in Romania sportul mai e profesionist cu numele, daca ar disparea finantarea echipelor din bani publici nu ar mai avea cu cine sa joace echipele care sunt sustinute din bani privati

     Răspunde
 • Ce te faci ca nu înțelegi? Clubul asta este plin de oameni angajați cu dedicatii, rudele unor oameni de bine din conducerea buzoiana .De la paznic, la șofer și secretare, toți sunt angajați pe linie de partid. Si e cel mai bun mod de a sifona bani publici. Promovare nu vei vedea. Blaturi la pariuri,da.

  Răspunde
 • O ciudatenie mai mare e articolul asta venit din partea unui individ care pare sa urmareasca meciurile de fotbal la radio si care nu a dat cu piciorul intr-o minge vreodata.
  La emis opinii sunteti toti buni, dar in practica e mai greu pentru voi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.