Gabriel Avrămescu, PNL Buzău: „E una din cele mai mari ferme de vaci de lapte din România”

Liderul PNL Buzău a ținut să viziteze la Amaru, în sudul jud. Buzău, ferma lui Mihai Afiliu, una dintre cele mai mari ferme de vaci de lapte din România.

4500 de vaci de lapte sunt la această fermă
Șeful PNL Buzău a aflat direct de la sursă nevoile fermierilor români: piață de desfacere a produselor, investiții în tehnologizare, sprijin financiar pentru susținerea producției și extinderea instalațiilor de irigații

Pe lângă ferma de vaci, Mihai Afiliu cultivă peste 7 mii de hectare, din care jumătate sunt irigate.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Gabriel Avrămescu, PNL Buzău: „E una din cele mai mari ferme de vaci de lapte din România”

 • Dl Avramescu vorbeste sa nu adoarma.
  In primul rand sa spuna cam cd boli au avut vacile dlui Afiliu…si cum s a musamalizat totul. Investighează la DSV dl Tereaca si ai sa aflii.
  Si o intrebare… Dc tot cer subvenții cand ei fac un profit minim de 200/eur per hectar… Au deja o subventie pe suprafata… Iar si ptr irigații..sau Dl Avramescu a primit 1 bax de lapte și acu spune ce vrea dl Afiliu.
  Nu trebuie sa ma credeți… Verificati ce va spun

  Răspunde
 • Si ce vrea sa arate Avramescu cu asta ??
  Ca se pricepe si el la agricultura ?? Ca se pricepe si el la afaceri ??
  Ca mai vede si el si isi aduce aminte cum se mulge vaca ??
  Sau ca, de fapt,vacile alea ale lui Afiliu se mulg mecanizat si i se pune un nod in gat stiind ca PNL-ul lui n-a facut nimic pentru agricultura din Romania ??
  Presupunand ca va castiga PNL-ul maine-poimaine puterea la Buzau, ce e in stare Avramescu sa faca pentru agricultura si fermierii judetului Buzau, daca a fost si a vazut ferma de vaci a lui Afiliu ??
  Eu zic ca mai bine ar lua niste lectii in domeniu de la Petre Daea, sa-l instruiasca ala ce presupune aceasta ramura economica, si dupa aia sa vina sa o faca si el pe interesatul in fermele de vaci… E destula balega acolo, nu mai trebuie si alta in plus.

  Răspunde
 • Ar trebui întrebat tov. Afiliu și despre cum a schimbat cursurile unor ape curgătoare de pe raza județului Buzău.
  Unul prosperă, iar alții mor de foame, lucrând la primul.

  Răspunde
 • Acum ,ca a vazut cum se face branza din lapte de vaca,poate or sa faca si acesti politicieni „o mare branza” cu problemele sociale ale romanilor.Ca pana acum,au produs doar ……”balega politica” ! Cornutele astea ale fermierului,macar produc ceva folositor,pe cand „cornutele politice” produc doar mizerie morala,saracie si suferinta,nedreptate si inechitate sociala ,……………

  Răspunde
 • Mafia din agricultură își fac cursul.Cei mici și corecți sunt călcați în picioare. Subvenții pentru ce-i mici sunt mici.Daca nu cedăm îmi iau terenul cu forța iar parchetul le dă dreptate. Am pagubă de 100000 de euro iar eu sunt vinovat.

  Răspunde
 • Doar încearcă sa vezi unde s-au dus animalele cu TBC de la Afiliu.O sa ai surpriza sa afli ca nu la incinerator cum era normal ci la un mare măcelar din Dragaica(B….).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.