Iată cine va fi noul președinte al secției de fotbal a SCM Gloria Buzău. Debut cu dreptul în campionat

Reporterul buzoienii.ro a aflat numele celui care va fi cel mai probabil viitorul președinte al secției de fotbal a SCM Gloria Buzău.

Acesta a negociat deja cu fostul președinte Ionel Turturică preluarea funcției și, în mare parte, s-a înțeles.

E vorba de fostul atacant al formației din Crâng, George Timiș, care în ultima vreme a fost secundul lui Vali Stan la Metalul.

„Da, mi s-a propus această funcție. M-am întâlnit cu Ionel Turturică, dar și cu Vasile Niță. Dar, în principal, am discutat cu Turturică, dânsul vrea tare mult ca eu să-i succed în funcție. Propunerea mă onorează, rămâne ca marți, să se facă anunțul oficial. Am asistat la primul meci, am ajuns la repriza a doua. E bine că băieții au câștigat, dar mai e nevoie de jucători și de multă muncă pentru a reuși promovarea în liga a treia”, ne-a declarat Timiș.

În primul meci din campionat, SCM Gloria Buzău a învins cu 5-2 pe Avântul Zărnești după 2-1 la pauză. Meciul s-a ajucat în nocturnă în fața a 250 de spectatori.

Dar iată rezultatele înregistrate în prima etapă din liga a patra.

De notat că în liga a treia Metalul Buzău a reușit un rezultat foarte bun, 0-0, în deplasare cu Steaua II. Metalul are acum patru puncte după două etape, după victoria cu 1-0 cu Înainte Modelu din prima rundă.

Mai jos sunt prezentate câteva fotografii de la partida SCM Gloria Buzău – Avântul Zărnești 5-2 (2-1).

Citește și articolul: Ultima oră! Duster intrat în pom și răsturnat în pădure între Monteoru și Leiculești

Runda viitoare SCM Gloria Buzău va juca în deplasare cu Petrolul Berca.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.