Bucurie pentru sute de copii din Buzău. „Bravo! E ceva extraordinar!”

Ce bucurie pentru sute de micuți fotbaliști din jud. Buzău.

AJF Buzău a luat decizia inspirată de a relua competițiile de juniori (U11, U13 și U15). Cei mai mici au jucat zilele trecute, competițiile continuă în weekend și pentru cei mai mari.

„Am fost la teren. Ce bucurie pe ei! După mai bine de un an au putut juca și ei meciuri oficiale. Felicit AJF Buzău pentru decizia de a relua competițiile” – Cătălin Cighir, director LPS Buzău

„Bravo! E ceva extraordinar. Sărăcii copii, doar se antrenau. Mă bucur că AJF Buzău a decis să reia competițiile oficiale” – Gigel Guiu, Metalul Buzău

Atenție, competițiile de juniori se desfășoară în siguranță, copiii fiind testați înainte de meciuri.

Ad. Petre, AJF Buzău: „Copiii fac teste rapide, AJF Buzău suportă jumătate din costuri”

„Copiii nostri trebuie să crească sănătos, armonios, cu dragoste pentru mișcarea în aer liber, cu spirit de echipă, competiție și disciplină. După o prea lungă perioadă de pauză, am reușit să readucem copiii și juniorii pe terenurile de fotbal, acolo unde le este locul, nu în fața ecranelor. Toate beneficiile aduse de sport merită eforturile pe care le-am depus împreună cu cluburile sportive, costurile testelor fiind suportate în egală măsură de acestea și de Asociația Județeană de Fotbal. Le urez mult succes micilor fotbaliști și la cât mai multe victorii!

Vezi mai jos, fotografii cu cei mai mici fotbaliști (U11) – foto – Aurelian Trifan. Rezultatele pot fi găsite pe site-ul AJF Buzău (CLICK AICI)

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.