Imagini din urmă cu câteva minute. Ultimele pregătiri la Hasdeu înainte de marele eveniment

Activitate febrilă în această dimineață în curtea colegiului Haseu, înainte de marele eveniment.

Sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea reputatei instituții de învățământ buzoiene, dar și reunirea tuturor absolvenților.

Ceremoniile, întinse pe durata a trei zile, vor începe azi de la ora 10.00, când hasdeienii se vor aduna în curtea liceului.

Prilej de emoții și de bucurie a revederii pentru hasdeieni. Cu siguranță, unii dintre ei nu s-au mai văzut de zeci de ani, de la absolvire!

„Sperăm să ne ajute și vremea și să ținem astăzi o întâlnire cum n-a mai fost. Îi invit pe toți absolvenții la Buzău, în curtea colegiului. Vor fi trei zile speciale pline de emoțiile revederii, spectacole, lansări de carte, întâlniri cu personalități și premiere a performerilor liceului”, ne-a declarat Ionel Banu, directorul Colegiului BP Hasdeu.

La organizarea evenimentului și-au dat concursul Primăria Buzău și Consiliul Județean, care au aprobat finanțarea. De asemenea, municipalitatea s-a îngrijit săptămâna trecută și de asfaltarea curții liceului.

Iată mai jos și cum a arătat invitația oficială, purtând semnătura directorului Ionel Banu, care poate fi downloadată și trimisă colegilor de către cititorii acestui articol.

INVITATIE
loading...

Un comentariu la „Imagini din urmă cu câteva minute. Ultimele pregătiri la Hasdeu înainte de marele eveniment

  • spune Banu după ce își bagă sticla de wiskey sub birou

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.