Încă două terenuri goale, pregătite pentru afaceri

Nu mai lipsește mult și toate terenurile „de la drum” – de pe Șoseaua Spătarului din Buzău – vor fi folosite în scop economic.

Foto, din satelit, Buzău, Șoseaua Spătarului

Încă două terenuri virane sunt amenajate acum pentru două afaceri. Un buldozer (vezi foto mai jos) pregătește terenul pentru viitoarea parcare de tiruri a fabricii de ulei din Buzău (lângă magazinul IDM Dinamic).

Tirurile venite la încărcat/descărcat vor fi direcționate aici și nu vor mai ocupa o bandă de mers pe Bd. Industriilor, cum s-a întâmplat în ultimii ani. De aici, de pe Șoseaua Spătarului, vor fi chemate la fabrica de ulei fix atunci când vor putea fi încărcate/descărcate.

Această imagine, de pe Bd. Industriilor, e deja istorie

Un teren pentru extinderea capacităților de producție au pregătit și japonezii de la Yazaki (producători de cabluri auto). Vezi foto mai jos:

Cerere a oamenilor de afaceri de pe Șos. Spătarului

„Deja sunt mai multe firme pe Șoseaua Spătarului decât pe Bd. Industriilor. Trebuie ca domnul Toma să se ocupe serios și de această stradă. Și noi plătim impozite, aici nu s-a făcut nimic. Cerem Primăriei Buzău să facă trotuar, iluminat public, să tragă utilități și să extindă o cursă de autobuz pe acest traseu”.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Încă două terenuri goale, pregătite pentru afaceri

  • Tov. primar ar trebui să se miște rapid și să lățească Șoseaua București la două benzi pe sens + trotuare + linie de transport TransBus.
    Sunt destule spații pentru investiții pe raza municipiului Buzău, nu este nevoie de nicio unire cu vreo comună.

  • Cam pretentiosi cei de pe Spatarului ! Pe Transilvaniei nu exista trotuare de 60 de ani ; pentru a se ajunge la magazinul Global trebuie mers prin buruieni inalte, unde sint destule sopirle

  • Pe Soseaua Spatarului trebuiesc trase toate utilitatile, incepand de la principala pana in randurile 2-3-4-5!
    Doar asa vor veni investitori, se vor crea locuri de munca si se vor aduna bani la bugetul local, bani din care se pot face investitii in municipiu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.