Indicator rutier facultativ în dreptul Școlii nr. 11. „E excesiv! Nu se încurcă traficul dacă se oprește acolo”

UPDATE

Un cetățean ne-a trimis o altă poză și mai sugestivă decât cea realizată de reporterul buzoienii.ro. În ea se observă că, astăzi, strada Pietroasele a fost blocată integral de părinții veniți să-și ia sau să-și aducă la școală copiii. Mașinile s-au grupat pe trei coloane și a fost nevoie de mai multe minute ca traficul să se deblocheze.  


E o reclamație frecventă pe site-ul domnuleprimar.ro.

Faptul că în ciuda indicatorului „Oprirea interzisă” mașinile parchează pe prima bandă la intrarea pe strada Pietroasele din dreptul Școlii nr. 11.

Acest lucru se întâmplă pe parcursul întregii zile, dar îndeosebi atunci când părinții își aduc sau își iau copii de la cea mai bine-văzută școală din județ.

Referitor la acest aspect, buzoienii formulează două opinii. Unii, reclamă indulgență:

„Ce să facă părinții ? Parchează și ei acolo cinci minute până le iese copilul din curte. Întrucât nu sunt locuri de parcare în preajmă, ar trebui să facă un ocol imens și să revină. Cum strada e cu sens unic, indicatorul e excesiv. Nu se încurcă traficul dacă se parchează acolo”.

Alții sunt mai exigenți:

„Totuși, e chiar în fața IPJ. Ce zice cineva care e din alt oraș și vede acest lucru ? În plus, la aproape o sută de metri distanță, primăria a amenajat o parcare generoasă. Nu strică nimănui să facă și pe jos câteva zeci de metri”. 

Auraș Tereacă

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.