Înghesuiți și în picioare! Iată cum se circulă pe ruta Buzău – Cilibia – Luciu – Rușețu (vezi video)!

Imaginile de mai sus ne-au fost trimise pe adresa redacției de un călător nemulțumit.

Ele au fost surprinse luni seară la cursa de 18.30 ce a plecat din Buzău spre Rușețu cu trecere prin Cilibia.

Se pot observa călătorii transportați în mod incorect în picioare.

„Se întâmplă zilnic acest lucru, atât la cursele dinspre și înspre Buzău, și dimineața și seara. Firma este Trans-Rodica, am înțeles că patronul este de prin Gălbinași. Cei care verifică aceste activități de transport are trebui să vină, să vadă și să ia măsuri. În plus, dacă e vreunul care are curajul de a comenta e amenințat că nu i se va mai face abonament și i se spune să se dea jos și să ia taxiul”, e mesajul care a însoțit clipul video.

Site-ul buzoienii.ro mulțumește celui care ne-a trimis clipul video pentru curaj și spirit civic. De asemenea este lansată invitația și călătorilor de pe alte trasee să fotografieze și să filmeze în caz ca trec prin ipostaze similare.

Săptămâna trecută, buzoienii.ro a publicat (click AICI) un articol similar după ce un alt călător ne-a trimis imagini tot de pe ruta Rușețu – Buzău, numai că de pe traseul ce include Pogoanele – Smeeni.

Răstimp, așteptăm de la autorități și măsurile care s-au luat împotriva firmelor de transport găsite în neregulă.

„Da, nu e în regulă. Călătorii nu trebuie transportați în picioare. Vom lua măsuri. Le mulțumesc călătorilor care ne informează, eu îi încurajez să o facă până când vom rezolva această problemă. Noi, de la CJ Buzău, am făcut controale până pe 30 iulie. am dat amenzi, s-au ridicat și trei licențe de transport. Vom relua aceste controale începând cu 15 septembrie. Numai că de acum, la controale, pe lângă noi de la CJ și Poliția Rutieră, vor participa și ICTR, ITM și Poliția Economică. ITM va verifica șoferii, iar Poliția Economică biletele”.

Citește și articolul: Scenă sinistră pe marginea drumului. Vulpe omorâtă și scoasă la vânzare. DSV avertizează cetățenii!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Înghesuiți și în picioare! Iată cum se circulă pe ruta Buzău – Cilibia – Luciu – Rușețu (vezi video)!

 • Si la maxi taxi la fel …de ce nu faceti controale si in oras

  Răspunde
 • Câte am mai pătimit si eu…Am nimerit si un ,,trancar,,ca nu-i pot spune altfel,cu geamurile lipite cu silicon ,vara,vreo 40 grade afara…Fereasca Dumnezeu! Genocid curat!I-as pune sa plateasca ,cu închisoarea.

  Răspunde
 • Dar de ce nu spuneti si de persoanele care coboara la prima , a doua statie si se imping sa prinda loc?!
  in 2012 s-a dat cu spray lacrimogen in usa autobuzului sa se faca ordine ca nu s-a putut altfel.

  Răspunde
 • nu e adevarat, s-a intamplat doar o singura data

  Răspunde
 • Articolul îmi amintește de vremurile de mult apuse ,când ne bucuram că am prins autobuzul care ne ducea la școală și nu ne mai deranja și dacă mergeam pe scările de la uși .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.