„La anul vor începe lucrările!”

„Vom avea o sală de sport precum cea a LPS. La anul vor începe lucrările”, a anunțat azi Aurelian Poteraș, directorul Școlii nr. 11.

„Am depus prin intermediul Primăriei Buzău un proiect la Compania Națională de Investiții. Cu lobby-ul pe care l-au făcut parlamentarii din Buzău și pe unde am mai avut noi acces, am izbutit. Sala va fi amplasată pe al doilea teren de sport al școlii. Va fi o sală mare, de tip C, cu vestiare, tribună, tot ce trebuie. A contat în evaluare și faptul că suntem o școală mare, avem peste 2200 de elevi. Actuala sală ne era insuficientă în sezonul rece, când copiii nu pot fi scoși pe terenul din curte”, a adăugat Poteraș.

Referitor la dotarea sportivă a Școlii nr. 11, directorul unității a anunțat că în curând va mai face un anunț surpriză pentru elevi.

Crearea de condiții pentru practicarea sportului la Școala nr. 11 va însemna întărirea sănătății copiilor, dar și creșterea numărului de elevi îndreptați spre cluburile sportive din oraș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  A treia școală mare unde s-a asfaltat în această toamnă. Ce se urmărește CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„La anul vor începe lucrările!”

  • Normal că la scoala 11, acolo sunt copiii tuturor vedetelor din oraș. Celelalte școli mai la urmă că nu au copii de vedete sunt doar copii normali.

  • Unii au doua sali, iar altii nici macar una. Probabil ca nu toti copiii sunt egali si importanti pentru comunitatea municipiului Buzau.

  • Evident ca nu sunt egali.
    Una e cand te nasti copilul unui sef de partid, unui sef de institutie, unui sef de companie, unui patron abonat la contracte cu statul, unui patron ce face evaziune cu sacul, a celor ce castiga mii si zeci de euro lunar si frecventezi scoala/liceul destinat celor bine finantati si alta e cand te nasti copilul unui sclav care produce banii pentru sefi si patroni.
    Copilul tau nu va fi niciodata egal cu al lor, al tau va visa sa aiba o bucata de carne zilnic la o masa, al lor isi vor schimba masinile mai des decat sosetele.

    La scoala 11 au ajuns ca cei ce locuiesc peste strada de scoala sa nu aiba acces la acea scoala din cauza ca vin odraslele unor patroni care au domiciliile in partea opusa a orasului sau chiar prin comune si sate din jurul Buzaului. Pentru ca… coruptie, legea nu se aplica cand exista interese financiare si de partid/prietenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.