Lemnele copiiilor ? Până și directorul băga în portbagaj!

Unul din motivele închiderii căminului de copii de la Beceni a fost cheltuiala uriașă cu lemnele.

Așa a motivat CJ Buzău în 2021 închiderea căminului: „cheltuieli mari cu salariile și lemnele la un număr mic de copii instituționalizați”.

Astăzi, după trei ani, IPJ Buzău a trimis presei locale informația că directorul și patru foști angajați de la Beceni sunt cercetați pentru furtul a 280 metri cubi lemn de foc (2019-2021).

În limbaj oficial, furtul lemnelor (1,3 miliarde lei vechi prejudiciu) se numește „delapidare, abuz în serviciu și gestiune frauduloasă”.


Polițiștii buzoieni au efectuat 8 percheziții pentru documentarea cazului și au adus la interogatoriu „doi bărbaţi şi trei femei, cu vârste între 26 şi 52 de ani, toţi din Buzău”.

Din întâmplare, în timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-una din locuințe un pistol cu aer comprimat pentru care deținătorul n-avea autorizație.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Lemnele copiiilor ? Până și directorul băga în portbagaj!

 • Ăștia se numesc hoți proști. 280 metri cubi în 3 ani înseamnă vreo 90 metri cubi pe an. Ăștia se văd și de pe Lună!

  Răspunde
 • Aceste persoane bune vazute în comunitate,niște suflete curate cu chilotii murdari,sa nu credeți ca au furat doar lemne.Bag mana în foc,ca tot era vorba de lemne,ca au furat și din mâncarea copiilor. Cum ma sa furi și de la copiii cu cele mai puține șanse?E ca și cum i-ai smulge pe strada covrigul din mana unui copil care nu a mancat de 3 zile,și îl mananci în fata lui.

  Răspunde
 • Autoritățile abilitate, sa recupereze prejudiciul și apoi sa urmărească alte sancțiuni legale.

  Răspunde
  • De parcă nu se observase furtul încă din 2021! Este an electoral și autoritățili mimează că veghează la buna funcționare a statului. Ca și în cazul asistentei de la Medicină Legală. A trebuit să treacă ani până s-au hotărât să-i organizeze un flagrant. Taman în an electoral! Un caz din sistemul sanitar, un caz din sistemul de asistență; să ne așteptăm și la un caz din sistemul de educație.

   Răspunde
   • Este și din educație numai ca nu se dă

    Răspunde
   • Probleme uriașe sunt și la rm.sarat unde șefii. Au furat banii. Beneficiarilor .bani donați de Ductil cu ocazia sarbatorilor

    Răspunde
  • Udrea lua șpagă 9 milioane euro o data cu geanta. Ăștia vai de ei.

   Răspunde
 • VAI DE STEAUA LOR DACA AU AJUNS SA FURE SI DE LA COPII E NASPA TARE SA SUPORTE CONSECINTELE SA CUMPERE LEMNE PE BANI LOR SI CE S A MAI FURAT . MAMA LOR LA TOTI ASTIA HOTI AIA HOTI . NU CENZURATI COMENTARIUL MULTUMESC.

  Răspunde
 • Deci, poza (daca e reala) arata exact societatea romaneasca, asa cum e: lemne inghesuite intr-un portbagaj de BMW….::::)))))))))

  Doamne, ce oi amarate care vor sa para milionare !!!!!

  Răspunde
 • Sa furi lemne cu bemveul, asta e calitate. Ăștia cu bemveu nu contenesc sa ma uimească, parveniți si cocalari indiferent de valoarea cotețului.
  Exclud aici pe cei care il cumpara de nou si pentru care am tot respectul.
  In rest, tigăi de la un cap la altul cu singurul scop in viata sa evidentieze cat de idioata poate fi specia umana.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.