Lovitură. Ponta o ia pe Corina

După patru luni, Ponta revine la Buzău.

Prima dată, în calitate de președinte PRO România, a venit la Buzău pe 25 septembrie când a inaugurat sediul de pe Bd. Unirii.

Tot atunci i-a făcut o vizită primarul Toma, a ținut o conferință de presă și o ședință la partid.

Acum, Ponta e așteptat în județ luni. Prima oprire o va face la Rm. Sărat.

„Prima dintre aceste întalniri va avea loc pe 21 ianuarie la Rm. Sarat. Va fi un adevarat tur de forta pe care Victor Ponta îl va face prin judet. Se va întalni cu membri, simpatizanti dar si cu simpli cetateni. Vor fi și ședințe cu membrii PRO România. Faptul că vine din nou la Buzău e și o dovadă a recunoașterii muncii membrilor de la Buzau și a importantei filialei noastre” – comunicat Pro România Buzău

Vizita vizează și organizarea filialei Buzău înaintea alegerilor europarlamentare.

Aici, Ponta e aproape de a da o lovitură importantă prin cooptarea în partid și pe listele PRO România a comisarului Corina Crețu.

„Pro România va avea o listă valoroasă la europarlamentare. Pe primul loc  va candida chiar președintele Victor Ponta, iar pe doi Corina Crețu. Informația a fost prezentată la Buzău pentru prima dată într-o emisiune la un post tv local de Viorel Dobre, unul dintre liderii de la Buzău ai PRO România. Corina Crețu este probabil cel mai valoros politician român din Parlamentul European, cea care a luptat pentru direcționarea cât mai multor fonduri europene către România” – comunicat Pro România.

Conform sondajelor Pro România este în continuă creștere. Speranța simpatizanților lui Ponta e că partidul se va clasa pe locul trei la europarlamentare – cu un rezultat din două cifre.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Kaufland a reacționat imediat CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Lovitură. Ponta o ia pe Corina

 • Era evident ca Corina Cretu va parasi PSD si se va duce la PRO, pentru ca ea a fost sustinuta in PSD de aripa ce il sustinea pe Ponta la acea vreme, si care s-a separat partial de PSD o data cu infiintarea PRO.
  Pana si Corina Cretu in declaratiile ei tot facea referire la faptul ca va pleca la oricine ii ofera un loc pe lista considerat eligibil.

 • Pur si simplu Ponta umbla din judet in judet sa racoleze alti tradatori de partide, ca si el. Am votat mereu PSD. In Victor Ponta am crezut si l-am votat. M-am inselat amarnic. Ne-a tradat pe toti votantii anti Bashescu ! Foarte des, cand se lupta cu Bashescu, l-am auzit vorbind despre “PRIETENUL MEU LIVIU, despre PRIETENUL MEU CRIN”…Cu ei merg pana la capat !” Ce fel de caracter dovedeste acum acest INDIVID ?

 • Văd comentarii ale simpatizanților Psd si-mi dau seama ca pentru ei trădare națională înseamnă părăsirea Psd-ului!
  Nu este așa dragilor!
  Psd-ul a înțeles prost mesajul biblic “fericiți cei săraci cu duhul ca a lor este împărăția cerurilor” crezând ca viitorul trebuie sa fie al proștilor!
  Nu mai loviți voi în alții ci mai bine priviți bine in propria ograda și vedeți cu ce oameni ieșiți în fata?!
  Mie mi-ar fi rușine sa fiu reprezentat de doamna Dancila!
  Mediocritatea nu poate genera decât mediocritate indiferent cât de mult își dores unii din Psd sa ne facă sa credem!

 • Ete su, la asta nu m-am gândit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.