Mai mult de lucru pentru cei de la spații verzi

Lucrările Strabag de pe Bd. Unirii se apropie de final.

După amenajarea pistelor de biciclete, muncitorii de la Pascon au trecut la completarea cu pământ vegetal a viitoarelor spații verzi:


Foto, Bd. Unirii Sud

Noile spații verzi – de îngrijit – înseamnă mai mult de lucru pentru lucrătorii de la Urbis Serv.

E nevoie să fie îngrijite și spațiile verzi prevăzute în proiect pe scuarul de pe mijlocul bulevardului:

În curând, Strabag va preda lucrarea de pe Bd. Unirii către municipalitate, iar Urbis poate începe amenajarea cu gazon și flori a spațiilor verzi de pe principala arteră rutieră a Buzăului.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Mai mult de lucru pentru cei de la spații verzi

 • Daca „in curand Strabag va preda lucrarea de pe Bd. Unirii către municipalitate” inseamna ca a fost rezolvata (in viziunea Strabag si a celor din primarie care vor face receptia) si problema dalelor cu care au fost pavate trotuarele si ma refer la montajul execrabil al acestora, precum si la diferentele de inaltime dintre dalele deschise la culoase si cele inchise la culoare.

  Răspunde
  • Cum, inca n-a trecut suficient timp să uitați de problema asta ?!

   Off, și taman pe asta se bazau „ai noștri”….

   Răspunde
 • Spațiul verde din oraș are rolul de a capta praful și a combate poluarea și căldură atunci când e vorba de arbori.Gazonul nu este indicat fără sistem de irigații.Ar trebui făcute plantari de gard viu,lemn cainesc, tuia sau laur englezesc.Din păcate tuia este f sensibila la condițiile meteo,deci nu este cea mai buna alegere.

  Răspunde
 • Într-un oraș în care bat vânturile marea majoritate a anului, pământul ar trebui să fie acoperit integral de gazon. Panseluțele, trandafirii și pământul afânat generează mult praf. Praf ce se depune peste tot, inclusiv în plămânii buzoienilor.

  Răspunde
 • Domnul Reporter cu spiritul ager de observatie care il caracterizeaza cum de nu a sesizat ca toti arbustii plantati pe Bdul Unirii s au ascat oentru ca nu au fost udati. Sa intelegem ca vor trebui cheltuiti alte parale pentru inlocuirea lor ?!!
  Rusine sa – ti fie Dinu Patriciu !!!

  Răspunde
  • Arbustii sunt achizitionați de Strabag în cadrul proiectului pe fonduri europene, nu de Primaria Buzău. Mai mult, din informațiile mele, problema arbustilor ar fi de la producător, care îi va schimba pe spezele sale.

   Răspunde
  • Dar pe arbustii plantati pe Bulevardul Industriei proaspat refacut? Sunt cateva sute de braduti uscati. Aproximativ 95% din ei. De ce se insista pe plantarea coniferilor dac nu suntem zona de munte?

   Răspunde
 • Păi „spațiile verzi” au fost și înainte, langa trotuar! – pamanat bătătorit.
  Unde erau cei de la „spații verzi” atunci? Ani de zile! Zeci!

  Răspunde
 • Gazonul fără sistem de irigare va rezista 3 zile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.