Martor: „Șoferița cu BMW-ul a luat la rând mașinile parcate!”

„Ispravă”, în această seară (în jurul orei 23.45), a unei șoferițe cu BMW pe Bd. Stadionului (în dreptul spitalului).

Conform martorilor, șoferița a scăpat controlul volanului și a intrat în două mașini parcate lângă bordură, un Ford roșu și un VW maro (cu numere de Germania):

Mai grav, VW-ul maro, din impact, a tamponat în spate un Ford argintiu (și așa mai departe):

Șoferița, care era cu o fetiță în mașină, le-a explicat polițiștilor că s-ar fi aplecat pentru a lua un obiect de pe podea:


UPDATE. Soțul femeii care a provocat accidentul în lanț a fost băgat la dubă de forțele de ordine prezente.

Din imaginile trimise de un cititor, căruia îi mulțumim, soțul șoferiței a reclamat că mașinile staționate la bordură n-ar fi respectat distanța (25 de metri) față de intersecție și trecerea de pietoni:

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Martor: „Șoferița cu BMW-ul a luat la rând mașinile parcate!”

 • O tigaie și niște cocalari. Cocalarul sef cauta vinovați pentru ca nu are bani sa repare cazanu’. Parca vezi ca nu are nici RCA, asa este moda la posesorii de vechituri.

  Răspunde
 • Așteptăm reportajul legat de parcarea amenajată la 2 metri de intersecție sau trecere de pietoni.

  Răspunde
  • Nu cred că este amenajată o parcare acolo. Șoferița este răspunzătoare de accident iar cei care aveau mașinile acolo de oprire sau staționare în loc nepermis, dacă nu au respectat legea. Nu îi înțeleg altitudinea soțului. Păi la cât sunt de lovite mașinile intra în curtea spitalului sau în curțile oamenilor, că nu prea înțeleg pe ce sens era.

   Răspunde
   • Este parcare acolo până în semnul de la taxi..dacă nu cunoști,taci din gură! Vorbesc în cunoștință de cauză,că acolo stau!

    Răspunde
    • Gabriel este semnul cu un P mare acolo? Eu unul nu l-am văzut.

     Răspunde
 • Nu o absolva pe șoferiță, dar la intersectii si trecerile de pietoni ar trebui macar 10m daca nu 25m, cum zice legea, e strigator la cer, masinile de politie trec pe langa masini parcate in gura trecerii si pe coltul intersectiilor si se fac ca nu vad. Pare ca e un oras de lumea a 3-a. Iar daca nu vezi sa te asiguri si lovesti pe cineva sau nu vezi pietonul din cauza masinii parcate, ala care a parcat ilegal nu pateste nimic, desi este si el vinovat. A nu se intelege ca are legatura cu ce a facut ametita din articol. Nici la scoala de soferi nu te invata chestii de genul, nu ti se zice de unghiul mort, de faptul ca daca te apleci, masina nu mai ramane dreapta cand mergi, desi tie ti se pare ca o tii dreapta din volan. Eu am o matusa care incerca sa urce un deal cu a 4-a si plangea intr-una ca moare motoru, ca ce are. Te scoate instructorul in trafic putin, nu iti arata/explica nimic, poligon nu se mai face, iar apoi si el si politistul merg pe ideea „lasa, ca invata dupa, intrafic”.

  Răspunde
 • … șoferița lovește din nou!

  Răspunde
  • Mă întreb dacă vreunul dintre cei care i-au luat apărarea șoferiței, se gândește ce s-ar fi întâmplat dacă acolo nu era nicio mașină parcată, dar circulau niste pietoni pe trotuar? Poate e cazul ca unii să rămână la condus căruțe cu cai la ei la țară, nu că ar fi ceva rău.

   Răspunde
 • Alambicul, adus tot din Deutschland, la un moment dat, și înmatriculat cu mandrete utilizandu-se vârsta minicocalarului proprietar precum și titulatura de „Don”, așa cum pesemne este el cunoscut printre amici (STF, WTF, UGI, FUM și alte acronime, specifice alambicurilor de acu’ 20 – 25 de ani având sigla formata tot dintr-un acronim de 3 litere probabil că erau deja luate), a tras repede cu ochiul și, vazandu-si verișorul teuton mult mai tânăr, odihnindu-se de-a dreapta, a dat să-l salute…….end of story !

  Răspunde
  • Niste mici cocalari ce creaza probleme mari…. cum poti sa zici ca e vina masinilor parcate ????? Legal sau nu
   Masinile au intrat in piranda sau invers ?..

   Răspunde
 • Soferita ,,cazanului” s-a ales cu dosar penal, iar cocalarul a primit o noapte de cazare la Sapoca. Cadou pentru cei doi cetățeni ,,onesti” ai acestei urbi.

  Răspunde
 • Haoileu…., di la hacciden’ am perdut si 30 de lei motorina, plus daunele la fraieri care a parcat acolisha…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.