Modernizări pe bandă rulantă la Costești. Grădiniță și școală nouă

2017 este un an special pentru comuna Costești, intrată într-o vâltoare a modernizărilor.

După asfaltarea dintre Gomoiești și Spătaru, terenul de sport al școlii, achiziționarea unei noi mașini pentru gunoi și realizarea unui parc eolian, se lucrează de zor pentru finalizarea noii grădinițe și școli din Costești.

„Vedeți și dvs., firma constructoare trage tare pentru ca în septembrie, la începutul anului școlar, totul să fie gata. Vorbim aici de o grădiniță, la parter, cu două săli de clasă generoase ca spațiu, și de o școală la etaj, cu trei săli de clasă. Investiția este realizată din fondurile proprii ale primăriei. Mă zbat acum să găsesc resurse în buget pentru dotarea cu mobilier a noului imobil. Uitați-vă și dvs., ce clădire veche, găzduiește acum grădinița. Era obligatorie această investiție. La etaj vom muta clasele primare ale școlii. Gimnaziul va rămâne în actuala clădire. În acest fel, toate cursurile se vor desfășura dimineața, e mai bine și pentru elevi și pentru cadrele didactice”, a anunțat primarul C-tin Moise.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Modernizări pe bandă rulantă la Costești. Grădiniță și școală nouă

  • auras, cati bani iei de la Primaria Costesti? Mai mult de 200Ron/luna? Nu cred.Poate poti sa faci si barter cu ei cu ai facut cu Mopiel, numai ca ei nu-ti pot da pantofi !
    Esti un superrr jurnalist !!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.