Neagu: „Cea mai mare finanțare a CJ Buzău din fonduri europene”

Este – pe lângă construcția autostrăzii – cea mai importantă veste pentru județul Buzău din această primăvară.

Astăzi, CJ Buzău a semnat contractul de finanțare în valoare de 80 mil. € – fonduri europene – pentru modernizarea drumului județean de la V. Vodă – Mânzălești – Lopătari – Plaiul Nucului.

Contractul a fost semnat de Emanoil Neagu din partea CJ Buzău și de dna Luminița Mihailov din partea ADR Brăila.
Reabilitarea drumului spre Mânzălești – Lopătari – Valea Nucului va contribui la dezvoltarea economică și, mai ales, turistică a zonei

CJ Buzău a reabilitat în ultimii ani – pe fonduri europene – trei drumuri județene importante:

1) V. Pașii – Săgeata – Robeasca

2) Mărăcineni – Săpoca – Cernătești – Beceni – Podu Muncii (V. Vodă)

3) V. Vodă – Sărulești – Bisoca

Pe lângă V. Vodă – Plaiul Nucului în pregătire este și drumul Berca – Scorțoasa – Vulcanii Noroioși.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Neagu: „Cea mai mare finanțare a CJ Buzău din fonduri europene”

 • Foarte buna vestea! Să vedem cat o sa dureze având in vedere experientele anterioare. Trebuie făcut de mult dar noi am făcut pomeni la moldoveni. Eu nu zic sa nu ajuți dar întâi îți rezolvi problemele tale….

  Răspunde
 • Stirea e ca 41 mil euro ii punem noi, pentru ca proiectul final costa 121 mil euro. Asta deoarece UE (ADR Braila) a acceptat la decontare doar 2.8 mil euro/km, nu 4 cat a rezultat lui Emi. Km de autostrada porneste de la 4 mil…
  La Mizil tot asa s-a petrecut, o supraevaluare a Centurii ocolitoare, tot cu bani europeni si restul aport propriu. https://www.ziarulincomod.ro/ce-firme-executa-centura-mizil-subiectul-dosarului-dna-in-care-s-au-facut-perchezitii-la-locuinta-lui-iulian-dumitrescu/
  Si ca sa nu avem discutii ca de ce comentez si ca de nu e bine ca se face, sa revedem ctitoria de la Monteoru spre Hales, ~Transalpina~ care acum sta inchisa, surpaata, valurita, dar bine ca s-a facut.

  Răspunde
 • Praf in ochi, au inaltii astia vreun gand si cu drumul prin Tintesti ca l-au folosit sa scape Buzaul de trafic si l-au lasat asa praf fara sa le pese?

  Răspunde
 • DJ 203I a fost carpit ani la rand .. dupa urlima carpeala au sarit iar plombele si sunt un pericol pentru traficul auto… sper ca politia rutiera sa vorbeasca cu dumneavoastra despre asta .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.