Nu s-a deschis încă, dar 385 de buzoieni au depus cereri

Surpriză pentru reporterul buzoienii.ro ajuns azi cu (altă) treabă la stadionul Gloria.

Unul după altul veneau buzoienii pentru a primi legitimațiile de acces pe stadionul de atletism (după ce de dimineață clubul a anunțat pe facebook că a început eliberarea lor).

„Azi dimineață aveam primite 385 de solicitări, e posibil să mai fi venit între timp”, ne-a declarat angajata clubului care se ocupă cu distribuirea legitimațiilor.

Ion Cazan, președinte SCM Gloria Buzău: „Legitimațiile care se distribuie acum sunt doar provizorii. Clubul urmează să emită carduri care la intrarea pe stadion trebuie trecute printr-un cititor. Vrem în acest fel să avem informații exacte legate de numărul buzoienilor care folosesc arena de atletism”

Interes mare

Trebuie că e interes mare printre buzoieni pentru a alerga pe noua pistă sintetică dacă s-au depus atâtea cereri deși stadionul nu a fost încă inaugurat.

Pentru cei care n-au completat încă cerere pentru legitimație o pot face AICI. Mai jos s-a inserat și regulamentul de utilizare a arenei de atletism.

COMUNICAT

Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze toți iubitorii sportului că începând cu data de 26 octombrie 2020 vor putea utiliza facilitățile noului Stadion de Atletism pentru Competiții și Antrenamente.

Astfel, persoanele care au completat formularul de înscriere de pe website-ul clubului nostru, își pot ridica permisul de acces temporar începînd cu 23 octombrie până la sfârșitul lunii (în zilele lucrătoare), între orele 09:00 – 14:00, de la sediul clubului SCM Gloria Buzău.

Deoarece dorim să garantăm siguranța utilizatorilor stadionului, clubul va realiza permise de acces securizate și netransmisibile. Până la data la care acestea vor fi însă, gata, utilizatorii care s-au înscris prin formularul de înscriere de pe website vor putea utiliza permisele de acces temporare.

Ulterior, vom reveni cu un comunicat prin care vom anunța termenii și data începând cu care vor putea fi ridicate de la sediul clubului SCM Gloria Buzău permisele de acces permanente.

Menționăm că accesul pe stadion se va face în baza permisului de acces și cu respectarea prevederilor Ordinului Comun numărul 1219/1634/2020 al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, și anume completarea unui chestionar epidemiologic pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu Covid-19.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Nu s-a deschis încă, dar 385 de buzoieni au depus cereri

  • O mare teapa data cetatenilor cu asa numita renovare a pistei de atletism.
    In realitate s-a privatizat pista, pe langa parcarea de langa pista.
    Mai bine o lasa ca inainte, nerenovata si accesibila tuturor buzoienilor fara declaratii si legitimari ca pe vremea Securitatii.
    Pentru buzoieni a mai ramas doar padurea Crang de langa parcul Crang, cata vreme mai e si asta sub administrarea Romsilva, ca dupa ce trece la Primarie nu cred ca va mai fi asa, probabil se va incepe si acolo valorificarea cumva. Inca din 2018 de cand primaria a facut lobby la guvern sa primeasca padurea a inceput sa legitimeze abuziv oamenii ce viziteaza padurea Crang prin intermediul Politiei Locale care sta pe langa aleile de acces la Padurea Crang si sar pe sportivi amatori care folosesc aleile padurii pentru miscare sau biciclisti amatori ce se plimba pe aleile seculare ale padurii Crang, timp in care masinile dau ture in jurul lacului din parcul Crang care e proprietatea primariei fara sa fie deranjati de politia locala ce in loc sa supravegheze obiectivele detinute de primarie cum spune legea, stau la intrarea in obiective ce nu apartin primariei si comit abuzuri.

  • Unul din motivele pentru care sunt cereri atat de multe e pentru ca elevii au fost fortati sa isi faca acele legitimatii de catre profesori pentru a avea acces la stadion cand va decide noul proprietar Gloria sa il deschida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.