O buzoiancă stă în casă cu o sută de câini! Iată unde se întâmplă și ce zic vecinii

Mariana Miu e una dintre iubitoarele de animale din județul Buzău.

În locuința sa stau la această oră peste o sută de câini și cincizeci de pisici.

Dragostea față de animale e atât de mare, încât aceasta le-a deschis ușa casei și le-a poftit înăuntru.

Așa cum se poate observa din fotografiile postate pe facebook, Mariana Miu locuiește de câțiva ani în aceeași cameră și doarme în același pat cu animalele sale.

Femeia adună câini din tot județul pe care îi îngrijește și hrănește din donațiile pe care le cere și primește de la alți iubitori de animale din România și străinătate.

Iată ultimele sale postări, în care solicită ajutor pentru cumpărarea de lemne pentru iarnă.

Stam toti impreuna ,incepe frigul ….o sa avem nevoie de lemne!


Va prezint o parte din copiii mei cei frumosi pe care ii cresc cu ce am si cu multa dragoste ..stiu ca in lumea asta mare sunt multi iubitori de animale ,nu vreau sa vad doar lumea rea ,sau pe cei care ma vor moarta ..peste putin o sa vina iarna ,avem nevoie de sprijin pentru a cumpara LEMNE.


Inca nu am reparat gardul, nu am cu ce. Animalele scapa si mi le otrăvesc in continuare,imi plange sufletul pentru ele..
Iar stau rau cu sănătatea,un prieten ce ma ajuta… l-a băgat in spital cine imi vrea raul. Vor sa mor si eu si animalele mele.


Dragostea femeii pentru câini și pisici se lovește însă frontal de dorințele vecinilor, care vor să trăiască fără gălăgia perpetuă produsă de lătratul și luptele câinilor, fără teama de a fi mușcați de patrupedele care ies din curte în sat prin crăpăturile din gard.

În plus, mirosul care exală din curtea femeii este greu suportabil, iar vecinii se tem să nu se îmbolnăvească.

Oamenii din jur au făcut cereri și petiții în repetate rânduri la toate autoritățile statului (DSP. DSV. OPC, Primăria Pârscov, Prefectură etc.) și sunt dezamăgiți că până acum nu s-a luat nicio măsură.

Vecinii și-ar dori ca animalele să fie luate chiar și cu forța din curtea femeii, însă până acum s-ai dictat doar amenzi, pe care cel mai probabil, femeia nu le-a plătit.

Pentru a vă face o idee pertinentă despre ce se întâmplă uneori în curtea cu câini trebuie să urmăriți clipul de mai jos.

loading...

7 comentarii la „O buzoiancă stă în casă cu o sută de câini! Iată unde se întâmplă și ce zic vecinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.