Pădurarul îi invită pe toți buzoienii să vadă cu ochii lor: „Vă aștept miercuri la 12.00 la Obelisc”

„E din ce în ce mai rău. Uscarea ulmului din Pădurea Crâng s-a accentuat”, i-a declarat azi reporterului buzoienii.ro ing. C-tin Jeleriu, șeful Ocolului Silvic Buzău.

„Ca să nu mai apară discuții, exagerări și tot soiul de speculații îi invit pe toți buzoienii interesați, jurnaliști, politicieni, activiști civici, etc, dar și pe oamenii simpli, miercurea viitoare la ora 12.00 la Obeliscul din Crâng. Vom merge în dreptul copacilor afectați pentru o discuție cu specialiști despre această boală a ulmului. Vom prezenta tuturor celor prezenți arborii marcați în vederea tăierii”, a anunțat ing. C-tin Jeleriu, șeful Ocolului Silvic Buzău.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon: 0730653609 – ing. Jeleriu Constantin și 0730653646 – ing. Avram Alexandru

Invitat, un specialist silvic de la Cluj

Reprezentanții Ocolului Silvic Buzău l-au invitat miercurea viitoare, dar mai devreme, de la ora 09.00, pe conferenţiarul Ioan Tăut, specialist în silvicultură la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj. Împreună cu specialiștii din cadrul Direcției Silvice Buzău se va face o analiză a situației și se vor căuta soluții.

Ad. Mocanu – mincinosul

În anii din urmă, în încercarea de aduna cu orice preț capital politic, deputatul Ad. Mocanu a colportat cu nerușinare minciuna că „Toma e cel care taie Crângul pentru a face cartier de vile”.

Tragedia ulmilor din Crâng folosită de Mocanu pentru a-și ataca adversarii

În lupta politică, ca și în presă, se permit uneori exagerările (până la o limită). Dar să susții (inclusiv financiar) o astfel de campanie agresivă și mincinoasă la adresa unui om complet nevinovat în această speță e de neiertat.

loading...

Un comentariu la „Pădurarul îi invită pe toți buzoienii să vadă cu ochii lor: „Vă aștept miercuri la 12.00 la Obelisc”

  • Dle Tereaca , poarta-te „cuviincios” cu „cel mai tanar deputat din Romania” ! Cand se va insura cu „desteapta lu’ Dobrica” o sa tremuri de frica ! Vor fi „cel mai…” si „cea mai…” !
    Abia astept sa-i cunun ! Fara nici o pretentie de la fini sau cuscri !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.