Pentru cine sunt rezervate aceste locuri. ANUNȚUL primarului

De câteva zile în mai multe parcări publice din mun. Buzău au apărut inscripții „REZERVAT”, scrise cu vopsea roșie pe asfalt.

Cui se adresează ?

Primar C-tin Toma: „Am mai spus-o, 90% din bugetul orașului vine din taxele și impozitele plătite de firmele din Buzău. E o mică formă de recunoaștere și apreciere față personalul acestor firme. Aceste locuri de parcare le sunt destinate lor. Vom emite în perioada următoare autorizații de parcare gratuite pentru primele 100 de firme din mun. Buzău după cuantumul taxelor plătite”.

Toma consideră că pentru angajații acestor firme timpul este important și că au nevoie să-și rezolve rapid treburile atunci când merg la bancă, fisc, primărie, etc.

Zilele următoare urmează ca Primăria Buzău să anunțe public lista celor 100 de firme și să înceapă apoi distribuția autorizațiilor de parcare.

loading...

7 comentarii la „Pentru cine sunt rezervate aceste locuri. ANUNȚUL primarului

 • Incredibil, e caz UNIC in lume, o asemenea gogomănie! Primar înconjurat doar de incompetenți. Firmele au rezervat la ele la sediu, nu pe unde „gândesc” mințile liminate prin oraș.

  Răspunde
 • Bravo mai Tereaca! Sa luam exemplu prezentat de tine. Cat cotizeaza la bugetul local sa zicem… Registrul Comertului?? Bani multi nu gluma. Sau daca sunt masini de pesedisti, care mai sunt, ori consilieri, astia pot parca oriunde pe orice rezervare ca depun o activitate intensa o data sau de doua ori pe luna cand apasa butonul verde pentru “DA” de la pupitrele din sala 24.

  Răspunde
  • Raspuns pt Costel. Locurile rezervate nu sunt pt institutii, ci pt firme. Registrul Comertului nu e firmă.

   Răspunde
 • Bravo mai Costel ::))
  Am si eu o firma, se numeste ANAF, cred ca apar si eu in top, asadar o sa am loc de parcare ::)))))
  Bine, … pe filiera asta,…firma ITM are deja locul asigurat. Direct pe trotuar.

  Răspunde
 • Nu e firma si Registru Comertului?
  Scuze domnilor Tereaca si Catalin. Nu am stiut.
  Da dumneavoastra oameni informati poate ne explicati al cui o fi BMW ul cel cu BZ-10-SAD?
  Si daca nu reusiti in timp util… intrebati totusi pe la Registru Comertului. Poate va lumineaza cineva de pe acolo

  Răspunde
 • Ala e BMW, are drept de stationare oriunde, nu stiai ??!!
  Scrie in manualul tehnic !
  Bine, proprietarul lui, care e de la firma Registrul Comertului, are bunul simt direct proportional cu tocul de la pantofi, deci se explica.

  Răspunde
 • Să moară calu’ lu’ Făt-Frumos dăcât, am io, așe, o mare-mare bănuială că permisele alea vor fi tare transmisibile, iar din ele vor coborâ numa’ și numa’ specimene… să fim cu ochii și camerele pe acele locuri, să vedem dacă vor fi utilizate de guzgani care nu au dreptul la ele…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.