Președinte la doar 31 de ani!

E cu siguranță cel mai tânăr președinte al clubului din Crâng.

Costin Stanciu are doar 31 de ani și începând de azi, va coordona toate secțiile SCM Gloria Buzău.

Costin Stanciu a fost prezentat azi în conferință de presă chiar de primarul C-tin Toma. Prima sarcină, îmbunătățirea relației cu presa locală și o mai bună conexiune cu publicul și suporterii

Costin Stanciu a practicat karate și a fost în ultima perioadă Director General la Federația Română de Karate, antrenor la SCM Gloria Buzău și director sportiv. E șef și la PSD – tineret.

Costin Stanciu vine în locul liber lăsat de demisia – din motive personale – scrisă în urmă cu două săptămâni a lui Ion Cazan

„Probabil voi renunța la conducerea Federației Române de Karate, pentru a mă dedica total activității de la Gloria Buzău. Astăzi, am condus o primă ședință cu șefii de secții din club. În primă fază, nu se vor produce schimbări majore, important e ca activitatea să continue fără sincope, iar cei din club să nu resimtă această schimbare. Îi asigur pe toți colegii de tot sprijinul meu. Prima activitate sportivă va fi turneul de la Craiova al echipei de handbal feminin”, a spus azi Costin Stanciu

Costin Stanciu va fi sprijinit de Cristi Ceaușel, șeful Consiliului Director de la SM Gloria Buzău.

Chiar dacă s-au folosit cuvintele, „în primă fază nu se vor produce schimbări majore”, totuși activitatea SCM Gloria Buzău ar urma să vireze către susținerea sportului de masă (președintele secției este fosta mare atletă Paula Ivan) și a grupelor de copii și juniori.

Cristi Ceaușel a anunțat că potrivit noilor reglementări legale, 30% din bugetul clubului trebuie alocat activității juvenile

De notat că SCM Gloria Buzău, clubul Primăriei Buzău, este diferit de echipa de fotbal Gloria Buzău din liga a doua (asociere între Primăria Buzău (40%), CJ Buzău (40%) și un acționar privat cu 20%).

Astăzi, de la ora 18.00, Gloria (fotbal) va debuta în noul sezon în deplasare la Mioveni.

loading...

9 comentarii la „Președinte la doar 31 de ani!

 • Vai, imi vine sa plâng. Trebuia și el recompensat ca doar e președinte Tsd Buzău și trebuie un loc călduț pentru viitoarele alegeri 2024. Off doamne, zicea dl primar în primul mandat ca ia oameni tineri neafliliati politic. Dacă ma uit în primărie jumătate sunt de la Romet și cealaltă jumătate (ambele jumătăți angajate pe ma datul d-lui Toma) angajata din partid sau rude prin partid. La 31 de ani sa ajungi director ca ești președintele Tsd.

  Răspunde
 • Nihil sine P.S.D…acesta este noul logo al Buzăului.

  Răspunde
 • Dacă este tSD sigur este „copetent”! Nu am nici o îndoială! Nu întreb de studii pentru că mă voi simți umilit!

  Răspunde
 • În primul, dar și în următoarele rânduri ale prezentării acestui băiat, este președinte al tineretului pesedist. Atât!
  Nu îl recomandă nici vârstă, nici experiența și nici talentul pentru a fi președinte de club sportiv. Va fi un bun executant!
  Dacă vrea să facă ceva, ar trebui să reducă cheltuielile cu personalul, cu sediile, cu mașinile de serviciu, cu deplasările „oficialilor”.
  Dar, nu va face nimic.

  Răspunde
 • E prea tânăr pt. funcție. Trăiască partidul. Sef la TSD tot datorită „calităților și experienței”acumulate până acum. Halal numire Don Primarele.

  Răspunde
 • CINE STIE CE PILE ARE BOSULICA MIC E DE LA PSD SIGUR E CU NEA TOMITA

  Răspunde
 • Asta credeti ca e un caz singular? Sa vedeti ce afaceri conduc tinerei de-astia la umbra partidelor…Cand te tine partidul, ai succes orice cariera ai alege, si in privat, si la stat

  Răspunde
  • Partidul e doar paravanul, altcineva îl recomandă. Aflați cu ce s-au ocupat înaintașii lui și misterul se dezleagă de la sine.

   Răspunde
 • e sef la tineret ….. ruda cui este de fapt ???? iepoca de aur se intoarce, toma-magnet e un mare fan al iepocii de aur …..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.